Dotazy

Odkud čerpáte ty nesmysly?

Přečetl jsem si Váš článek o přivtělených duších a musím nesouhlasit.
Rád bych tedy věděl odkud čerpáte takové nesmysly.Přece není možné psát bludy aniž by měl člověk nějaké důkazy,že to tak je.
J.

Kateřina:
Dobrý den,
když jsem před dvanácti lety tuto informaci slyšela poprvé, měla jsem na to naprosto stejný názor jako vy. Na nic takového jsem nevěřila. A těm, kteří věřili, jsem se vysmívala.
První důkaz jsem dostala skrze své děti, které začal v noci jakýsi duch budit a ony mi ho nezávisle na sobě popisovaly stejně. Když jsme požádala o pomoc člověka, který se tomu věnoval, okamžitě problémy ustaly.
Později mi přicházely další důkazy a začala jsem se tomu věnovat i já osobně. Potkala jsem později i dospělé, kteří tyhle entity přímo vidí. A příliš snadné to pro ně není. Ale za největší důkaz jsem vždy považovala právě malé děti, které se nijak nedají ovlivnit. Například dvouleté dítě, které se dva měsíce pravidelně ve stejnou dobu v noci budilo a plakalo, že tam je bubák a kouká na něj a ukazovalo na stejné místo a bytost popisovalo. Jakmile jsem takovou bytost odeslala, ze dne na den problémy ustaly.
Není to celé jen můj " výmysl". Existují některé techniky, jako hlubinná regrese nebo hlubinná abreaktivní psychoterapie, kde se dokonce taková přivtělená bytost v průběhu terapie může skrze klienta projevovat a s terapeutem komunikuje. A není to zase tak vzácný jev.

Přeji hezké dny.
Kateřina


 

« Zpět