Dotazy

Slyším hlasy

Dotaz:
Milá Kateřino,tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. Netuším kolik mi bylo, když to začalo, ale musím říct, že se mi to nestávalo zas tak moc často(ale trvalo to odhadem asi nějakých 5let).
Ale tak od začátku. Občas se mi stávalo, že jsem najednou, většinou, když jsem byla sama(později se mi stalo i párkrát na ulici) začala slyšet v hlavě dva, jako by dohadující se hlasy.
Nebylo jim nic rozumět, ale čím víc jsem se na to soustředila tak, tím víc se hlasitost stupňovala, pak se stávalo, že jsem slyšela už jen ty hlasy a všechno ostatní jakoby z velké dálky, prostě jako bych byla obklopena nějakou clonou. No každopádně už to bude asi rok(v té době se mi to začako stávat dost často,před tím posledním zážitkem, třeba i denně, v těch předchozích asi pěti letech to bylo, tak jednou za půl roku ), co to přestalo jednou se to dostalo do tak nesnesitelný míry těžko popsatelný. A když to skončilo tak jsem podvědomě cítila, že se to už asi nebude opakovat. Je to tedy asi rok, co už se nic neděje, ale stejně mi to pořád vrtá hlavou, byla bych moc ráda, kdybyste mi poskytla alespoň nějakou odpověď zkoušela jsem to i na jiných diskuzích, ale bez úspěchu. Předem děkuji.

Kateřina:
To, co si slyšela, byla diskuse tvého vyššího já. Každý člověk slyší uvnitř sebe hlasy. A ten, který dojde jisté duchovní úrovně, se setká s tím, že si je začne začne uvědomovat. A to se ti přihodilo.Nejde o schyzofrenii. Vzpomeň si, že všichni velcí mystikové slyšeli hlasy (Ježíš, Gándhí, Budha...)Je to zkrátka takové to tvé vedení shora. Velice často se stává, že tyhle hlasy lidé prostě ignorují a neuvědomují si, že jde o jejich vyšší vedení.(Např. když člověk mluví sám se sebou, někdy se i sám se sebou hádá)A v tom případě takové vyšší vedení na sebe musí upozornit razantněji.Protože už nastal čas, abys ho vnímat začala. Někdo může slyšet nepříjemné útoky na svou osobu, někdo to prožívá jako ty. Ale cílem toho je, aby si člověk uvědomil,že nastal čas na vědomou komunikaci se svým vyšším já. Jakmile se totiž člověk uklidní a projeví beze strachu vůli se svým vyšším já spolupracovat, pak mu nejen porozumí, ale může díky tomu udělat obrovský kus práce sám na sobě.
 

« Zpět