Důležité informace

Elektromagnetický smog

Předpokládám, že o zdraví škodlivých zónách jste už slyšeli.
Ať už jde geopatogenní, patogenní nebo psychogenní. Ale možná že nevíte, že i když si přestěhujete nábytek do míst, kde je nemáte, nebo když si tyhle zóny necháte odklonit, přesto ještě přetrvává ve vašem bytě jedno nebezpečí.

A to je elektromagnetický smog. Vytváří se v okolí jakéhokoli přístroje na elektriku, který doma máte. Zcela jistě je v místnosti, kde je televize, radiobudík, počítač, tiskárna a podobně. Tyhle předměty by neměly nikdy být v ložnici. Elektromagnetický smog je těžký a proto se drží při zemi. Ale tam se skladuje a neustále přibývá. Proto se může stát, že se někdy nakupí až třeba do výše jednoho metru a více. Ale i při menším množství už můžete trpět bolestmi nebo otoky nohou, malé děti můžou být často nemocné, protože se vlastně neustále pohybují celým tělem v úrovni tohoto smogu. Takový elektromagnetický smog také ulpívá na nás samotných a negativně působí na naše zdraví. V tomto případě se ho můžeme zbavit tak, když se občas vykoupeme ve vaně, ve které rozpustíme půl kila soli. Nejlépe prešovské jodidované a nebo mořské. Ta dokáže odvést z těla všechno škodlivé a detoxikovat jej.

Pokud potřebujete takto vyčistit svůj domov, také existuje rada. Báječně na to funguje horské slunce. Stačí i takové ty stolní zářiče. Nasměrujete je do místnosti a necháte na pár minut zapnuté záření. Měli byste před tím odstranit květiny z dosahu záření. Takto můžete ozářit horským sluncem místnost po místnosti celý svůj byt. Zlikvidujete tak nejen nashromážděný elektromagnetický smog, ale také veškeré bakterie, které ve vašem bytě přežívají. Je dobré to po pár týdnech opět zopakovat. Tak budete mít jistotu, že žijete v čistém a zdravém prostředí. Pokud nemáte horské slunce k dispozici, doporučuji Kostičku proti EM smogu z mého Obchůdku.
 

« Zpět