Dotazy

Jak být zase s Bohem?

Dobrý den teto Kateřino, mám pocit, že bych měla projít znovuzrozením, něco jako návrat ztracené dcery k víře v dobro i v boha. Už jsem koketovala s křesťanstvím, islámem, budhismem ... tantrou, jogou, reiki... a pořád nevím jak.
Je pro mě správná cesta křtem, zasvěcením nebo svépomocí? Prosím o radu a pomoc. Jak být zase s bohem?
Děkuji A.

[ b]Kateřina:[/b]
Milá A,
s Bohem už jsi. A on je stále s tebou. nemusíš pro to dělat vůbec nic. Jen to přijmout.
To "znovuzrození" o kterém píšeš, je jen o tom, kdy tenhle fakt přijmeš.
Všechno ve vesmíru vzniklo z jedné jediné všeobsahující energie. Je to energie, která má v sobě celou inteligenci a všechny informace vesmíru. Rozhodla se sama ze sebe vydělit a nastal velký třesk. Vše, co je ve vesmíru, tedy tuto energii obsahuje. Nic jiného než ona, tu nebylo a není. Zkrátka je ve všem a všechno je jí. Tedy i ty. Ty sama jsi její součástí. Neexistuje nikdo a nic, co by stálo mimo tuto energii. Bůh tedy není nikde mimo nás, ale je naší součástí. Ty jsi ten Bůh! jen máš v této své realizaci mozek, který si tenhle fakt nechce díky logickému myšlení připustit a tak hledá způsob, jak by mu to někdo vysvětlil. Většina náboženství bohužel staví Boha mimo nás...protože je to pro lidi pohodlnější. nějaký kněz nám řekne, co si Bůh přeje a co nám sděluje a tak je lidstvo nádherně ovladatelné. Ale proč bys potřebovala překládat něco, co ti sděluje Bůh, když je v tobě? když jsi to ty sama?
Vnímej jen své pocity a jednej podle svého nejhlubšího přesvědčení a bude skrze tebe jednat Bůh. Všechny odpovědi máš v sobě. Nehledej venku, všechno máš uvnitř!
Stačí jen připustit, že bohem už jsi!
Přeji všechno krásné!
Kateřina

 

« Zpět