EFT, terapie

Renata Zárožňová

Kvantová terapie - tato metoda vychází z kvantové fyziky, kde nic není hmota, ale vše je shluk částic. Kolem nás existuje kvantové pole, které je tvořeno nekonečným množstvím informací a my jsme jeho součástí. Je tedy možné, pomocí kvantové vlny, která není energií, ale shlukem informací změnit cokoliv, čeho chceme dosáhnout.

Naše tělo a orgány mají své vibrace. Pokud tyto vibrace fungují synchronně, jsme zdraví. Jakmile se synchronicita naruší, cítíme změny nejprve v psychické oblasti. Pokud neposloucháme naše tělo, které nás tím upozorňuje, že se něco děje, nerovnováha se začne projevovat na fyzické úrovni. Zpočátku jen bolestí, následně pak onemocněním.

Terapii doporučuji každému, kdo není spokojený s tím, jak žije, co se mu v životě děje, kdo se rozhodl vzít svůj život do vlastních rukou, přestat být obětí a začít žít tak, jak chce. Každému, kdo si přeje změnit svůj zdravotní stav, finanční situaci, vztahy s lidmi....


Terapie probíhá formou rozhovoru, při Vašem plném vědomí jen při zavřených očích, kdy se mozek dostává do hladiny alfa a je tedy možné pracovat s Vaším podvědomím - bloky, vzorci chování a různými přesvědčeními, která brání tomu, co chceme a co si přejeme, ale podvědomě se tak chováme. Většinu těchto bloků, vzorců si neseme z rodiny nebo jsme se je naučili během života. Stávají se našimi přesvědčeními, kterým věříme. Při terapii dojde k jejich odstranění a otevření možností dělat věci tak, jak si přejeme.

Tuto metodu kombinuji s metodou EFT- technika emoční svobody, harmonizující lidský organismus. Naším tělem probíhají energetické dráhy, zvané meridiány, a pokud si je zablokujeme nějakou negativní emocí, narušíme tok energie v těle, které má za následek psychické nebo fyzické potíže a nemoci. Je to technika, kde emoční úleva vede k úplnému fyzickému uzdravení. Při práci s traumatem používám techniku Matrix Reimprinting, kdy dojde k přepsání a zpracování traumatu tak, že se Vám již trauma nebude prolínat do současného života. Stane se minulostí.

Terapie je při plném vědomí, kdy dochází ke stimulaci vybraných meridiánových bodů poklepem konečků prstů a tím dochází k obnovení toku energie a je nastolena rovnováha energetického systému lidského těla.



Zárožňová Renata -practicioner ADV

IČO: 01029622

Praha 10, Berlínská 11

Provozovna:

Praha 10, Berlínská 1488/3
kvantovaterapie.eft@seznam.cz, telefon:775343644
 

« Zpět