Dotazy a dopisy

Dobrý den..Potřebovala bych menší radu :( ... Rodiče mi doma nerozumí

jenom jednou jsem se jim svěřila se svým problémem..oni nademnou mávli rukou a neřešili mě.. nechápe mě ani mé okolí..pár lidí z mé generace.. 5.5. mi bude 14 let..
Mám hudební sluch,rytmus..7 let jsem hrála na housle... když
se zaměřím na mou ruku,nebo jinou část těla..vidím jemný obrys tmavé modré
svítivé barvy kolem mé ruky,věřím v boha a anděly.. zajímám se také o
reiki.. Moje sny jsou o vodě a o svobodě.. Někdy si dokážu jen tak sednout
a představit si okolí úplně jinak než doopravdy vypadá..:) Dřív jsem se
styděla brečet před ostatními,ale teď ne..hodně věcí co se týče emocí mi
příjdou naprosto přirozené.. nevím co si mám počít,když mě nikdo
nechápe...A také jsem přišla na to,že když mám dobrou náladu,tak ta modrá
barva co mám kolem svých rukou svítí hodně..a když třeba sedim a jsem
smutná tak jí nevidím vůbec a nebo málo... Jsem Indigové dítě..? Děkuji ..

Kateřina:
Ahoj!
Rozhodně indigové dítě jsi. Máš tady na Zemi v budoucnosti před sebou důležité úkoly. A to, že máš nyní dojem, že ti nikdo nerozumí, to k tomu patří. Většina indigáčů to tak má. Víš, ono je to tak. Ten, kdo má dětství a život snadný, obvykle Nemá potřebu na sobě pracovat anebo o čemkoli přemýšlet a něco dokázat. proč taky? Nic je k tomu nemotivuje a nežene. Všichni, kdo něco v životě dokázali to v některém období svého života neměli snadné. protože právě na těch situacích se učíme. Odpusť ostatním, že ti nerozumí. nemůžou. Oni prostě mají některé věci jinak. A ty jsi tady možná právě proto, abys je naučila vidět svět jinak a vnímat to, co oni vnímat zatím nedokážou. Ne náhodou jsi v jejich blízkosti. Můžeš je toho hodně naučit. Ale zároveň na tom sama vyrůst...pokud se na ně nebudeš za to, jak se chovají a že nechápou zlobit, ale najdeš v sobě schopnost milovat je takové, jací jsou. Milovat je bez podmínek. Indigové děti mají v sobě hodně síly na to, aby tohle zvládly. Dokážeš to i ty. Měj ráda sama sebe pro to, jaká jsi. Nepotřebuješ aby tě chápali druzí, když přijmeš ty sama sebe i s tím, že jsi prostě ve srovnání s nimi jiná. Každý je tu jedinečný a má ve vesmíru svůj nezaměnitelný úkol. A věř, že v tom nejsi sama. Takových dětí, jako jsi ty, je spousta. A všichni se cítí, jako by jim nikdo nerozuměl. Brzy ale přijde doba, kdy se vaše práce zúročí a kdy zjistíte, že vás je hodně. A že na to sami zdaleka nejste.
Pokud by ti bylo smutno, napiš své pocity na mé fórum. Je tam i oddíl pro indigové děti a dospělé. Už když si tam přečteš to, co tam je, zjistíš, že takových, jako jsi ty, je hodně. sa třeba tam i najdeš nějakého kamaráda, který to bude vnímat stejně, jako ty.
Přeju hodně lásky, radosti a štěstí.
Kateřina
 

« Zpět