Dotazy

Přivtělené duše

Dotaz:
Milá teto Kateřino, dnes jsem objevila Tvoje stránky a mám z toho radost, protože je tu spousta věcí, které mě zajímají, a určitě se sem budu vracet. V tuto chvíli mě zajímají přivtělené duše.
Již jsem o nich slyšela dříve, prý jich v naší době přibývá, což je způsobeno tím, že mnoho lidí je materialistických, nevěří v nějaké duchovno, a když zemřou, jejich duše je zmatená a neví, co si počít. Proto vyhledá někoho, ke komu se přivtělí, aby tu mohla zůstat aspoň takto. Sama mám často pocit, že nějaké přivtělené duše mám, dělám a říkám věci, které dělat nechci, chovám se tak, že se za sebe někdy stydím. Myslíš, že by to mohly být ty přivtělené duše? Jak se bránit tomu, aby do mne pronikaly? Moc děkuju za radu. Mirka

Kateřina:
Mirko, máš u sebe jednu přivtělenou dušičku v tuto chvíli. Mohu Ti pomoci ji odeslat. Sama si můžeš zkusit pomoci tak, že požádáš svého Anděla o pomoc. Trvalá ochrana by byla pouze to, že už bys nikdy nesnížila své vibrace - tedy nerozčílila se, nesmutnila, nebyla nemocná, což asi nelze. Jako spolehlivou ochranu také nabítím ve svém "obchůdku " na těchto stránkách ochrannou kuličku. Nemyslím, že by dušiček, které tu zůstanou bylo více než dřív, ale spíš jim dochází, že přichází doba, kdy už na této zemi nebudou moci zůstat, neboť se zvyšují vibrace celé Země. Proto se tak houfně ozývají. A také je stále více lidí, kteří se zabývají jejich odesíláním. Dokonce pronikly i zprávy z Vatikánu, kde dosud byli pouze dva exorcisté, že těsně před svou smrtí bývalý papež nechal zasvětit najednou 40 nových exorcistů. Žeby náhoda? Já si spíš myslím, že se opravdu děje s naší planetou mnoho důležitého.
 

« Zpět