Energie Slunce a Luny

O energii Slunce a Luny

Během života se člověku, ať už na sobě vědomě pracuje a nebo ne, občas přihodí, že těch všech informací, poznání a vjemů je na něj už prostě moc. Nepobírá to mozek a ani on sám. A do života se mu pomalu ale jistě vkrádá pocit chaosu a nejistoty. Často se s tím setkávají ti, kdo na sobě pracují jak umí, absolvují desítky kurzů, přečetli už stohy knih a přitom se jim zdá, že čím víc informací mají, tím méně vědí. A nastává stav, že začnou uvažovat o smyslu toho všeho a vlastně nevědí kudy dál.

A právě pro tuhle situaci jsou vhodná zasvěcení do energie Slunce a Luny.

Dělají se postupně. Nejprve se přijme energie Slunce. Ta jakoby člověku smete ze stolu vše, co dosud posbíral a vystavěl, to nedůležité vypustí a to podstatné člověku znovu poskládá na fungl nových základech.
Jako když v počítači komprimujete disk. Smetí odpadne a to podstatné se utřídí.
Tím nám vzniknou nové základy a prostor pro nové informace a principy. Staré modely se rozbijí, abychom si vytvořili nové, které v nás do této chvíle dozrály.

Zkrátka na novém pozemku postavíme zcela nový dům, díky zkušenostem, které máme z už z minula. Jakmile se všechno po zasvěcení do energie Slunce takto přeskládá, což může nějaký ten měsíc trvat, pak je teprve vhodné přistoupit k zasvěcení do energie Luny.

Máme zcela nový dům. Který je na správném místě, dokonale vybudovaný, ale v tuto chvíli prázdný. Bydlet se tam nedá. Přijetím energie Luny tomuto novému prostoru dodáme zcela nový obsah. Opět z toho, co už nám do této chvíle po cestě došlo a co je v tuhle chvíli podstatné a důležité. Nic starého už do domu stěhovat nebudeme. Jako bychom v domě vymalovali, nastěhovali koberce a nábytek, rozvěsili obrázky a na stůl dali květiny. Vytvoříme si tím nový domov, který je úplně o něčem jiném, než ten starý, který jsme opustili. Máme v sobě jasno a uklizeno a naše cesta může pokračovat za úplně nových podmínek.

S energií Slunce i s energií Luny je možné samozřejmě pracovat, jako s každou energií. Tento postup přijetí obou energií je vhodný jak pro muže, tak pro ženy.

Energie Slunce:
Díky zasvěcení do energie Slunce budete napojeni na Sluneční paprsek energie Boha Ra. Zdrojem této energie je čistá Láska. S její pomocí budete schopni čistit bloky sobě i druhým lidem. Dokáže totiž odblokovat a rozpouštět energetické bloky v lidech na všech úrovních bytí.Ale také předávat důležité informace, kterých je třeba k pochopení problému na úrovni materiální a tak dovede člověka k jeho rozpuštění.
Energie Slunce je svým charakterem energie mužská.

Energie Luny
Tato energie je energií Bohyně Isis. Působí především na pochopení a uchopení pocitů, které lidi provází. Ale dokáže dát také ženskou vnitřní sílu a pomůže přijmout úděl, nebo úkoly, které jste si v životě vybrali. Může tedy velice silně působit na problémy psychické anebo zdravotní, které jsou způsobeny psychickými traumaty.
Po zasvěcení se budete možná cítit zranitelnější a citlivější, ale dokážete-li správně využít potenciálu této enegie, budete moci využívat její nekonečné síly, kterou vyplníte veškerý Váš svět. Jakoby jste do svého dosavadního života nalili obsah o obrovské vnitřní hodnotě.

Obě energie jsou velice silné a nejsou vhodné pro každého. Koho však z nějakého důvodu přitáhnou, je připraven s nimi pracovat.
Je dobré si rozmyslet, v jaké fázi své cesty toto zasvěcení přijmete. Čím více toho na své cestě máte za sebou, tím větší význam pro Vás tato zasvěcení budou mít.

Někteří lidé v jisté fázi duchovního vývoje cítí, že se stále ještě nedokáží oprostit od některých bloků. Nevěří, i přes veškerou snahu, dostatečně sami sobě a svým schopnostem. Mají problém s tím, Přes veškeré techniky a práci na sobě, stále ve svém nitru rozdělují svět na dobro a zlo, mají tendenci to, co k nim přijde, ze své pozice zařazovat a hodnotit. Nedaří se jim v každé situaci a okamžiku přijímat s láskou vše, co k nim přichází. I když rozumem vše chápou a dělají pro to maximum. Tyto energie Vám pomohou přijmout dualitu našeho světa natolik, abyste jej jako duální vnímat přestali.

Pokusím se to ještě vysvětlit malinko popisně:
Chápete již mnoho souvislostí rozumem, zbývá jen přijmout vše, co víte, srdcem a vstoupit tak do jednoty bezpodmínečné Lásky. Ta již nemá žádnou dualitu. Obsahuje vše v dokonalé rovnováze. Vše je v jednotě. Vše je vším. Jde jen o to přijmout, že vy jste toho všeho součástí.

1. krok:
V této fázi je možné přijmout zasvěcení Energie Slunce.
Pomůže vám ujasnit si váš základ, pevně se ukotvit, uvědomit si, kdo jste ve své skutečné podstatě. Získáte tím jistotu a skutečnou víru v sebe sama. Vystavíte tím pyramidu, stojící pevně na své základně.


2. krok:
Jakmile sami sebe v této energii pevně ukotvíte, tedy po nějakém čase, je možné přijmout zasvěcení Energie Luny. Naplní Vás ničím neomezující láskou, která dokáže rozpouštět i ty nejniternější a nejjemnější bloky.
Stvoříte tak pyramidu stojící na své špičce, jako kornout plný lásky. Tato pyramida Luny bude postupně vstupovat do pyramidy Slunce, stojící na své základně. Bude ji naplňovat svým obsahem a tak ve vašem nitru do sebe začne vše dokonale zapadat nejen na úrovni hlavy, ale především srdce.


3. krok:
Ten už bude pouze na Vás. Máme nyní dvě do sebe zapadající pyramidy, tedy tvar merkaby. Pokud budete pokračovat v práci na jejch spojení a přijetí, posledním krokem je už jen "roztočení merkaby". Zde bude už jen na vás, nakolik jste připraveni stát se součástí oné bezpodmínečné lásky- absolutní jednoty.
 

« Zpět