Novinky

Je to tady! ( článek Tety Kateřiny -11.5.2017)

Kdo se jen trošku rozhlíží okolo sebe, nemohl si nevšimnout, jaký nám to všechno okolo nás nabralo fofr. Ve vztazích mezilidských, partnerských, po stránce zdravotní i v politice. Je to ale mazec, co? A tak považuji za důležité podělit se s Vámi o informace, které se ke mně dostaly.
Nová vibračně vysoká energie, která k nám na Zemi začala proudit od onoho slavného prosince 2012, se od začátku dubna 2017 začala výrazně zesilovat. A ta změna byla velice prudká. V prvních 14 dnech měsíce dubna se síla příchozí energie zvýšila zhruba o 10-15% a pak, do konce dubna až o 60 % svého původního toku. Tato energie má velmi vysoké vibrace. A od této chvíle k nám už bude zkrátka v této své maximální síle proudit natrvalo.
Vypadá to, že tento náhlý a prudký skok byl způsoben tím, že doteď bylo jistými silami na Zemi různými prostředky ve velké míře bráněno, aby sem tato vyšší energie přicházet v této plné míře mohla. Tyto síly nyní ovšem prudce slábnou a byly nuceny to prostě vzdát.
A teď - co to tedy znamená pro nás, kdo na té naší kuličce žijeme? Vysoké frekvence vibrací této nové energie souzní s vyššími vibracemi, které se na Zemi vyskytují…ty nízké pak dostávají na frak. Což v překladu znamená, že pokud se my sami udržujete vědomě v pozitivních myšlenkách, naladěni na jemnější vnímání a nenecháte se nikým a ničím vyvádět z míry a prostě okolo sebe rozdáváte radost a dobrou náladu, bude vám skvěle! Budete jednak cítit zvýšený přísun energie, bude se Vám stále více dařit a budete vnímat silněji pocity lásky a harmonie. Naopak daleko hůř na tom budou ti, jejichž vibrace jsou nízké. Tedy lidé nervózní, vzteklí, negativně naladění, zkrátka ti s černými myšlenkami. U těch to nabere obrovskou rychlost…začnou se cítit podstatně hůř psychicky i fyzicky a vše, co okolo sebe vyšlou, se jim bude v zesílené míře okamžitě vracet zpátky a zkrátka se jim dařit nebude. Jistě, budou mít díky tomu možnost mnohé pochopit, něco se díky tomu naučit, ale myslím, že hlavně se jim to nebude líbit.
Proto doporučuji…hlídejte si v této době své myšlenky víc, než kdy jindy. Nenechte si nikým a ničím sebrat svou dobrou náladu a nalaďte se na to jemné vnímání, radost a udržujte svou vnitřní rovnováhu. Nenechte se strhnout na tu druhou stranu. Nedovolte nikomu, aby vás stahoval dolů. Meditujte, dělejte si čas na sebe, buďte na sebe hodní a buďte taky milí k druhým za všech okolností. A uvidíte, jaké zázraky se okolo vás začnou dít.
A ještě jedno upozornění: Všechny energie, se kterými pracujete, ať už jde o techniky mentální, nebo o energie, do kterých jste zasvěceni, čištění, nebo jiné techniky, se kterými pracujete, jsou teď daleko silnější…Budete vše více cítit a bude to mít větší sílu. Tedy i jakékoli Vaše myšlenky, tvoření, anebo případná nová zasvěcení. Počítejte s tím a nebuďte překvapeni. Každá myšlenka, kterou vyšlete, získává působením téhle nové energie daleko větší sílu a účinnost než kdykoli před tím.
Prostě to, na co jsme tak dlouho čekali, je tady. Možná jste si to představovali jinak, možná byste si přáli být na to připravenější… ale ať je to jakkoli, nejlepší, co můžeme udělat je, to s láskou přijmout.

Užijte si to!

Vaše Kateřina
 

« Zpět