Vaše dotazy

Sny

Jak to, že se dají vykládat sny?
P.
Kateřina:
Ve spánku to funguje tak, že naše tělo zůstává na posteli a naše duchovní část společně s astrálním tělem odchází do vyšších rovin. Nejprve projde astrálem ( tam se nám zdají sny), a pak odchází do nejvyšší roviny, kde nabírá všeobsahující energii a kde jsme vlastně i po smrti "doma". K ránu zase musí projít zpátky astrálem, aby se vrátila do fyzického těla.
Astrál je tam pořád, ne jen když spíme. Astrál je rovina, kde se zhmotňují všechny naše emoce, pocity i myšlenky. Všechny tam mají nějaký tvar, hmotu. Je tam tedy naprosto všechno, co si lidská fantazie a nebo její emoce vytvořily. Je tam také přítomna naše minulost, ale také všechny možné varianty naší budoucnosti. Astrál má tu vlastnost, že vše energeticky podobné, přitahuje podobné. Tedy všechny sobě podobné emoce, pocity, přání, myšlenky atd. se shromažďují pohromadě na jednom místě. proto když duše ve spánku prochází astrálem a je v nějakém určitém rozpoložení, přitahuje podobnou situaci v astrálu, kterou už někdy někdo zažil,cítil, nebo o ní alespoň přemýšlel. Proto se sny dají vykládat jako symbolika. A nejlépe si je vyloží každý sám. Někdo například řeší, že už je mu přes 40 let a nemá stále dítě. V tomto rozpoložení duše v astrálu přitáhne situaci, kdy se někdo cítil podobně...a pak se mu například zdá, že mu ujíždí vlak, nebo běží na místě, nebo odplouvá loď...atd.
Do astrálu se dá zajít i v meditaci. Pokud máte potřebu zjistit, co se stalo, můžete v meditaci cíleně to místo zajít znovu a porozhlédnout se a zjistit o co jde. Proto je možné si i vyvolat nebo přitáhnout ve stavu těsně před spánkem ( to je vlastně stav, podobný meditaci) sen, který chceme snít.

 

« Zpět