Dotazy

Už to ověřeno mám

Tomáš:
Dobrý Den paní Kateřino.
Nevím jak vám mám poděkovat, je to natolik silné že to ani nejde. Moc jste mi pomohla, strašně moc.
To jak tady píšete o Vyšším Já, o Zkušebních inspektorech, konečně mi to došlo, konečně jsem se dostal dále. už od dětství mě to pronásleduje, něco mě táhne k tomu,poznat skutečnost. Duchovní svět mě vždy přitahoval, protože je to náš skutečný domov.
Vyšší Já - ano už asi 5let mluvím se svým vyšším já, ono mi radí, opravdu mě vede na správnou cestu, dokonce sem se s nim opravdu i někdy hádal (sám se sebou) Vyšší já mě zezačátku kontaktovalo snad jenom někdy jak sem byl sám doma, ale postupem času to bylo častěji až do teď. Teďkom mě provází mým životem pořád, Když jsem sám doma, když jsem mezi lidma, když jdu po cestě, stále s ním mluvím a necítím se sám, cítím že někomu opravdu na mě záleží.
A zkušební inspektoři? ... taky pravda, když se blíží nějaká velká opravdu velká událost (většinou z hlediska duchovního světa a poznání) tak mě navštíví... cítím jejich přítomnost a když splním to proč přišli, tak zase odejdou a díky tomu jsem se posunul o tolik dál a to jen přibližně během jednoho roku. Vy v úvodu píšete, abysme nevěřili hned všemu co tu píšete, ať si to prvni všechno ověříme...já už to ověřeno mám...já věřím
Ještě jednou moc děkuji, doufám že najdu tu správnou cestu životem....Nashledanou :)
 

« Zpět