Alternativní techniky

Numerologie

Numerologické výpočty se provádějí z data narození, případně z jeho jména převedeného na číslice. Každé číslo má svou vibraci, která celý život člověka ovlivňuje.
Jak vybrat jméno nebo název
Na jméně čehokoli velmi záleží. Může být také příčinou, proč třeba Vaše firma neprosperuje tak, jak byste chtěli, že se Vám nedaří v místě, kde žijete. I písmena ovlivňuje numerologie. Každé písmeno lze převést na číslo a vypočítem vybrat nejvhodnější název pro Vaši firmu. Charakter písmen se nemění, takže takový výpočet lze provést i ze jména osoby, zvířete, města ap.

Postup výpočtu
Jednotlivá písmena převedeme na číslice.
Velmi záleží na prvním písmenu, tedy prvním čísle, které dává duši celé věci. Charakter a vývoj pak dodá číslo, které získáme součtem všech písmen ve jméně nebo názvu. Vyjde, li nám dvpojciferné číslo, opět jej sečteme, až dospějeme k jednocifernému číslu. Upozorňuji, že také je důležitý okamžik vzniku...tedy např. datum otevření obchodu.
Příklad: Praha= 7+9+1+8+1=26......2+6=8

Písmena převedená na čísla:
1 - A J S
2 - B K T
3 - C L U
4 - D M V
5 - E N W
6 - F O X
7 - G P Y
8 - H Q Z
9 - I R

Význam jednotlivých číslic:
1 - Ego, nezávislost, originalita, jednička ve všem, do čeho se pustí, ctižádost, vůdcovství, povýšenost
2 - Mírumilovnost, empatie, spolupráce, koncentrace na druhé lidi, komunikativnost (vhodně doplňuje a zjemňuje negativní vlastnosti čísla 1)
3 - posiluje osobitost, družnost, dodává osobní kouzlo, podporuje inteligenci, posiluje racionální myšlení, tvořivost, mentální bystrost, má schopnost přitahovat a shromažďovat lidi podobného ražení, kteří komunikují a vyměňují si své názory.
4 - může fungovat dvojím způsobem. Buď tvoří omezení a odčerpává sebedůvěru a nebo dodává na praktické vyrovnanosti. Ale záleží to na dalších vlivech. často vyvolává nejistotu, proto tohle číslo nedoporučuji ani jako první ve jméně, ani jako výsledné číslo součtu.
5 -motivuje, dává svobodu, inspiraci a dodává velikou sílu a schopnost dotáhnout věci do konce.
6 - obecné dobro, harmonie, rodina, tvůrčí schopnosti. Pokud jsou ostatní čísla příliš silná a nezávslá, může dodat něhu a vřelost.
7 - Otevřenost a vzpurnost, velká intuice, řídí se vlastními principy, nedbá na konvence a pravidla. Často tohle číslo přitáhne mnohé zkušenosti a prožitky, ze kterých je možné se poučit.
8 - rovnováha, smysl pro humor, lgika, karma. Tohle číslo má schopnost přitáhnout to, co bylo vysláno.Je možno s ním dosáhnout velký úspěch, ale taky velký propad. Podle toho, co a kým bylo do věci investováno.
9 - smysl pro zodpovědnost za jiné, zdokonalení osobnosti, úcta k vědění a pravdě, svědomitý přístup k životu, moudrost, filosofický přístup.


Co znamená napříkald datum dne Vašeho narození se můžete podívat zde.

Zde najdete návod, jak si můžete objednat celkový numerologický výklad.
 

« Zpět