Alternativní techniky

Věštění z kávy

K velmi efektním a podle mne málo doceňovaným věšteckým metodám patří věštění z kávové sedliny.
Toto umění zvládá málokdo proto vám vřele doporučuji se mu naučit, protože budete ve svém oboru velmi žádaní. Postup je velmi snadný. Uvaříte si kávu. Nejlépe se hodí turecká, ale dá se věštit i z překapávané.

Dělá se to totiž takto:
Když je káva téměř dopitá, přisypete do šálku špetku semleté kávy navíc. Potom zamícháte sedlinu a začnete s vyléváním. Otáčejte při tom šálkem proti směru hodinových ručiček. Otočte takto při vylévání šálkem třikrát. Skončete tak, aby šálek směřoval uchem dolů. To, co v šálku zůstane je sedlina připravená ke čtení.

Dno šálku vám ukazuje minulost, prostředek přítomnost, okraj šálku budoucnost a oblast poblíž ucha má zesílený význam pro tazatele. V šálku pak hledejte obrazy a symboly, stejně jako je hledáme v létě na obloze v mracích. Pak už záleží vše na vaší fantazii a intuici.Vidíte-li znak jasně, je to dobré znamení, je-li vidět nezřetelně, může to znamenat opak.

Například vidíte-li automobil, může to znamenat cestu, Bota znamená, že žijete spokojeně, ale je-li zdeformovaná, není tomu tak.Had např. znamená, že vás čeká závažné rozhodnutí. Čísla jsou důležitá pro vaši budoucnost. Mohou ukazovat hodiny, dny, nebo peněžní částky. Písmena pak bývají iniciály důležitých osob.

Pokud vás tato metoda věštění zaujala, doporučuji vám knihu autorky, která si říká Sophia a kniha má název: Osud v šálku kávy.

 

« Zpět