Alternativní techniky

Horoskopy

Jak vypadá nebo by měl vypadat numerologický nebo astrologický výklad a co to vlastně je?
Především je důležité vědět, co vlastně od takového výkladu můžete očekávat. Mnoho lidí si totiž myslí, že se z takovéto literatury dozví kdy se ožení, jak se seznámí s partnerem, kolik bude mít dětí a jak se kdy bude mít. Ale tohle jsou věci, které nelze vypočítat. Ty si tvoříme sami.

V takovém výkladu se dočtete o svých předpokladech a možnostech. O tom, že v té a té době na vás působí vlivy, které jsou nakloněny např. vztahům, jindy práci a podobně. Ale zda takového vlivu využijete ve svůj prospěch, to už záleží jen na vás.

Další důležitá informace je, že vypracovat takový výklad bez použití počítačového programu trvá kolem 18hodin. Jejich cena by se tak neúměrně zvýšila. Proto většina výkladů je dnes dělána přes počítač, ovšem programy už jsou natolik kvalitní, že o nic nepřijdete a stojí vás podstatně méně peněz. Pokud necháte vypracovat takový výklad sobě i manželovi, může se stát, že tam najdete některé části stejného textu. To neznamená, že vás chtěl numerolog nebo astrolog ošidit. Jde jen o to, že některé aspekty vašich dat narození jsou společné a tedy i některé předpoklady podobné. Ale zase: jak s takovými předpoklady naložíte, je jen na vás a manžel to může vzít za jiný konec než vy. Stává se naopak velmi často, že celé části výkladů bývají mezi partnery stejné, protože to právě jsou oblasti, které mají partneři společné, nebo pro které se vlastně navzájem našli a byli si sympatičtí.

Důležité je předem si zjistit, v jakém rozsahu ten který odborník svůj výklad poskytuje. Může vás nemile překvapit, že třeba za vašich 500 korun obdržíte jen jedinou stránku textu. Pokud chcete znát průměrné ceny takových výkladů, doporučuji projít internetové stránky. V žádném případě nečekejte od takového výkladu návod, jak žít. Ale pokud chcete lépe poznat sami sebe a nebojíte se o sobě přemýšlet a dále na sobě pracovat, pak takový výklad vytvořený jen pro vás vřele doporučuji.
 

« Zpět