Dotazy

Partner duše

Dotaz:
Dobrý den paní Kateřino,
četla jsem výše uvedený článek,který je výborně napsaný a mnohé objasňující a dávající.
Jen bych Vás chtěla moc požádat,zda by jste mi mohla prosím Vás objasnit situaci a stav,kdy je již člověk sjednocený v sobě s oběmi svými polovinami a dle článku nemá již potřebu s někým být a mít sex,jaký důvod by měl tedy mít k tomu,že vztah chce a sexuálně chce být dál aktivní.Rozumím tomu,co to je bez potřeby.Že bez potřeby nejde již o hledání a vynucování si čehokoliv od druhého.Znamená to tedy,že pokud je čloěk v jednotě se sebou,tak druhého vedle sebe má již jen proto,že to tak prostě v danou chvíli cítí a chce?Jen pro to,že mu to dělá radost,bez dalších příkras a potřeb?Z tohoto článku mi to není až tak úplně jasné.Spíš to působí-na mne-že pokud je člověk ve své jednotě a harmonii,měl by být již spokojený a to v roli samotáře a sexuálně neaktivního člověka.Proto bych ráda požádala o Váš pohled.
Děkuji,H.

Kateřina
Milá H.
Nevím přesně, o kterém článku píšete. O parterech duše mám podrobné povídání na : http://www.tetakaterina.cz/289-zaznamy-prednasek/
Tak snad je to ono. Ale k Vašemu dotazu: Pokud je člověk spokojený a v harmonii sám se sebou, myslím, že neřeší, jestli je sexuálně aktivní a nebo ne. Myslím, že vše, co jemu a všem okolo něj způsobuje radost, to prostě dělá. Nemyslím si, že to má nějaká pravidla, co je a co není správně. Pokud cítí, že sex je součástí jeho radosti, pak ho provozuje, pokud tuto potřebu necítí, pak ne. On je prostě spokojený v každé dané situaci. Po ničem netouží, ale ničemu se nebrání. Prostě vše přijímá tak, jak to je a to všechno mu působí hlubokou vnitřní radost.
Hezký den.
Kateřina

H:
Děkuji za Vaši odpověď,jsem ráda za své pochopení a uvědomění toho,že jsem tam,kde mám být:).
H.
 

« Zpět