Dotazy

Odkud berete to přesvědčení?

Dotaz:
Dobry den rad bych vedel odkud se bere vase presvedceni ze vite a rozumite tomu o cem mluvite,jaky mate pro to objektivni dukaz,cim jste si to podlozili vuci vam samotnym-nabizite ,,odvedeni dusicek,, ma otazka... co je to dusicka? videli ste neco takoveho a mate pro to dukaz? dal ,,vycisteni prostoru od negativni energie,, ma otazka-co to je negativni energie? co znamena dle vas pojem energie? je elektricka energie negativni nebo pozitivni? nabizite ,,dlouhodobe posilani energie,, jak to delate? o jakou energii se jedna? jakou cestou ji muzu prijmout? pevne verim ze na tenhle mail dostanu odpoved...
A.
Kateřina:
Milý A.,
Odkud se bere přesvědčení, že existuje a je třeba Láska? Viděl jsi někdy něco takového? Máš pro to důkaz, můžeš si na ni sáhnout? A přesto láska je a existuje....protože ji člověk zkrátka cítí...
Věnuji se těmto věcem mnoho let a ke většině poznatků, o kterých píši, jsem si došla sama. Když mi asi před 15 lety bylo řečeno, že existují bloudící duše, nevěřila jsem a smála jsme se tomu. Ale pak ke mně začaly přicházet první důkazy, že na tom něco bude. Nejprve přes mé děti, které tyhle bytosti prostě viděly. Později přes další lidi. Pak se mi dostal do ruky i první způsob, jak těmto bytostem pomoci odeslat je tam, kam patří. Největšími důkazy, že to tak prostě je a funguje, je například to, když třeba dvouleté dítě stále v noci pláče a bojí se, a vypráví mamince, že ducha vidí. Po žádosti takové maminky zapůsobím, ducha odešlu a dítě se od toho okamžiku zklidní a říká, že tam už nic není a začne v klidu spát. není třeba se přece všeho dotknout, vidět to a mít pro to hmatatelný důkaz... Co to je podle mých poznatků "dušička" najdeš popsáno na http://www.tetakaterina.cz/91-co-to-je-duch/.
Jinak co se týká energie...pozitivní nebo negativní energií je označena pouze lidmi, podle toho, jaké má vibrace. Nižší vibrace , tedy to, co lidé nazývají negativní energií jsou ty, které vznikají negativními myšlenkami...tedy mají náboj mínusový...pozitivní jsou ty, které se blíží myšlenkám lásky. Samozřejmě, že to lidé vnímají ze svého momentálního pohledu. Fakticky je energie pouze jedna. Je to to, co cítíš, že je v tobě, že tě naplňuje, to, co ti dává motor cokoli dělat, tvořit, prostě být.Elektrická energie je neutrální, je to pouze člověkem uměle vyrobená energie. Ale ta energie, které se věnuji já je všedepřítomná. je to energie, ze které je stvořen celý vesmír.
S touto energií je možné pracovat. Je možné napojit se na její zdroj a kdykoli ji využívat. Může to tak udělat kdokoli, kdo se na tuto energii z oné vyšší úrovně, tedy na její zdroj, dokáže napojit. Někteří lidé to dokáží přirozeně, protože si to svým vývojem už zasloužili, jiní mohou třeba projít zasvěcením do Reiki a tím se na tento zdroj napojit a pracovat s ní.
Krásný den přeje Kateřina

 

« Zpět