Jak u mne probíhaly kurzy

Reiki a rakovina

Dotaz:
Četla jsem, že při onemocnění rakovinou se nesmí posílat Reiki. Vy to naopak doporučujete. Můžete mi napsat, jak to tedy je?
M.


Kateřina:
Reiki je ta nejvyšší a nejinteligentnější energie a dělá vždy to, co je pro danou bytost to nejlepší.
Proto není jediný důvod, proč by to při rakovině mělo být jinak. K téhle mylné informaci došlo proto, že se ví, že Reiki působí proti jedům v těle. Prostě je dostává z těla pryč. Není tedy třeba vhodné posílat Reiki při lokální nebo celkové anestezi (například umrtvení zubu u zubaře), protože by anesteze nefungovala. Ovšem tu si lidé nechají dávat kvůli svému pohodlí, aby je to nebolelo.
Rakovina se často léčí chemoterapií, což je také jed do těla, aby zabil postižené buňky. Ale znovu opakuji, máme tady tu čest s NEJVYŠŠÍ inteligencí. Ta tedy ví, co je pro člověka nejlepší....tady nejde o jeho pohodlí, ale o zdraví. Proto nechá jedem zabít poškozené buňky, ale ostatní nepotřebný jed pomáhá rychle vyloučit z těla. Proto při rakovině působení Reiki vřele doporučuji. Sama s tím mám bohaté zkušenosti a je to skutečně to nejlepší, co pro člověka v jakékoli fázi rakoviny můžeme udělat.

 

« Zpět