Jak u mne probíhaly kurzy

Něco navíc

Zvyšování úrovně vědomí
Reiki ovšem není jenom o léčení. Po zasvěcení do jednotlivých stupňů se reikistovi zvýší jeho intuice, lépe mu docházejí souvislosti a často znovu přerovnává své životní hodnoty, stává se vyrovnanějším a klidnějším.
Protože cesta Reiki je také o zvyšování své úrovně vědomí a napojení na vyšší informační kanál, jako Mistr Reiki předávám svým žákům k zasvěcení také vysoké duchovního učení osvícence Seint Germaina, díky kterému se naučí základy tvoření myšlenkou, což jim může do budoucna docela změnit život tak, jako se to stalo mně.

Na seminářích ale předávám mnoho dalších informací, které považuji za důležité, i když třeba s Reiki přímo nesouvisí. Myslím si, že pochopením základních principů a zorientováním se v zákonitostech našeho světa i vesmíru se člověk vyvíjí rychleji, než kdyby jen přijal něco od někoho jiného bez pochopení souvislostí. Ale přesto jsem ten typ, který stále zůstává nohama na zemi. Jsem totiž přesvědčena, že ve vesmíru je všechno naprosto logické a musí tedy jít logicky vysvětlit. Proto své žáky mimo jiné i učím, jak si mohou přijaté informace kdykoli sami ověřovat a získávat důkazy, co je pro ně samotné dobré a co ne. Nejsme přece všichni stejní, i když cíl máme tentýž.
 

« Zpět