Články

Co se bude dít?

Cítím a vnímám okolo sebe, jak se mezi lidmi šíří a stupňuje nervozita a strach z věcí budoucích.
Ze všech stran jsme bombardováni „ zaručenými“ zprávami a varováními o tom, co se v následujících dnech a týdnech bude dít a jak bychom se na to či ono měli připravit. Celý náš svět je tvořen našimi myšlenkami. To my jsme ti, kdo rozhodují o každém okamžiku naší budoucnosti! Budoucí scénář průběhu transformace se mění ze dne na den. Všechno je tedy stále ve hře. Protože velice záleží na tom, co lidé svými myšlenkami vysílají. Myšlenka má obrovskou sílu.

Pokud tedy jakémukoli katastrofickému scénáři uvěří hodně lidí, pak se to opravdu stát může. Ale zrovna tak se může stát, že hodně lidí bude udržovat své pozitivní naladění a dojde k té změně bez toho, aby se cokoli takto radikálního odehrálo.
Stále zapomínáme, jak každá naše myšlenka ovlivňuje svět okolo nás. Celý svět. Je tedy i na Vás a především na Vás, co se rozhodnete šířit, jaké e-maily a katastrofické scénáře budete přeposílat, nebo jestli se stanete tím, kdo bude ostatní uklidňovat a směrovat jejich myšlenky ke klidu a harmonii. Na vás je, co se rozhodnete posilovat.
Ale ať se odehraje cokoli, bude to tak správně. Protože to je přesně to, co naše kolektivní vědomí potřebuje, aby transformací prošlo. Takže dejte na svou intuici, na to, čemu věříte vy, tvořte a šiřte jen to, co chcete vy, aby se stalo. A vnímejte, co cítíte Vy z lidí okolo sebe. Vše je ještě v běhu a nic není definitivní. V meditacích dostane každý odpovědi v pravý čas. A věřte, že ať už to bude jakkoli, každý prožije všechno přesně tak, jak má.

Kateřina
www.tetakaterina.cz

POMOCNÉ MEDITACE:

Setkání se svým démonem – (vyčištění našich strachů ) Zavři oči a představ si dva ohnivé sloupy. Vlevo a vpravo. Mezi tyto sloupy doprostřed pozvi svého démona. Je to bytost tvořená tvým strachem. Buď připraven, že se ti může zjevit v jakékoli podobě. Jakmile přijde, zeptej se ho na jeho jméno. Jméno, které ti řekne si dobře zapamatuj a nikomu ho nesděluj. Dobře si démona prohlédni a podívej se mu do očí. Neboj se, máš ho teď pod dozorem. A proto klidně prociť veškerý strach, který v tobě vyvolává. Uvědom si, v čem ten strach vězí. Co ho způsobuje. Čeho se to vlastně bojíš. Nech si pak situace, z kterých máš strach, přehrát jako film. A prožij si je ve své představě až do konce. Tolikrát, než zjistíš, že by se to nakonec zvládnout dalo. A ty se toho už vlastně nebojíš. Víš, jak by to probíhalo a co by to znamenalo. Jakmile svůj strach odhalíš, uvědomíš si, že už víš, s kým máš tu čest, a proto není třeba se bát. Tuto svoji stránku osobnosti přijmi jako svou součást - s láskou a klidem. Získal jsi nad ní moc. Potom svému démonovi řekni, že ho znáš a přijímáš ho takového, jaký je. S Démonem je třeba setkávat se průběžně, Vždy jednou za čas.

Jeskyně- (Vyčištění svých zbylých energetických bloků) Představte si jeskyni kruhového tvaru, jejíž stěny dokáží svou energií vytáhnout veškeré Vaše zbylé a pro Vás nevhodné energetické bloky. Vejděte do této jeskyně a uzavřete za sebou vchod. Usaďte se doprostřed a pozorujte, jak energie stěn jeskyně vytahuje z vás jeden blok za druhým a vaše fyzické Já se tak pomalu rozpouští. Až je vše vyčištěno, budete mít pocit, jako byste se vy sami stali součástí celého prostoru této jeskyně. Pak můžete teprve z jeskyně vyjít ven.

Nastolení rovnováhy v sobě- ( schopnost přijímat) Tuto meditaci je vhodné provádět v sedě se zavřenýma očima. Nejprve se soustřeďte na místo, které vnímáte jako centrum vašeho těla. Představte si jej jako malou kuličku někde v oblasti hrudníku. Toto místo je váš dokonalý střed. Do něj je třeba soustředit veškerou potřebnou rovnováhu tak, abyste se cítili v dokonalé harmonii sami se sebou i s planetou, na které žijete. Ve své představě se přemístěte do této své kuličky a z tohoto místa teď všechny potřebné energie srovnávejte. Postup: - Vždy si nejprve z dané dvojice protikladů prohlédněte jednu energii. Staňte se jí. Plně ji prožijte. Uvědomte si její klady i zápory, to, co cítíte i její množství a hodnotu, kterou vnímáte. - Pak totéž udělejte i s druhou energií. - Potom se vraťte do své kuličky a obě energie nejprve srovnejte tak, aby měly stejnou hodnotu a pak je obě vtáhněte do svého středu - do své kuličky tak, aby tam byly obě v naprosté rovno-váze a harmonii. Postupně takto získejte všech pět rovnováh: 1) směr nahoru - směr dolů (nejvyšší možná úroveň X nejnižší možná úroveň) 2) bílá - černá (plus X mínus, nebo pozitivní X negativní) 3) dovnitř - ven (přijímání X dávání) 4) mužská - ženská energie 5) 4 živly (oheň - voda - vzduch - země) Pak ještě všechny získané rovnováhy jednou překontrolujte. Vše bude v dokonalé harmonii v centru, uprostřed vaší bytosti. Neustále si buďte vědomi svého centra, své kuličky uprostřed sebe a pomalu otevřete oči a vraťte se zpátky. Pokud si dokážete permanentně tento stav udržovat, nevyvede Vás z rovnováhy žádná vnější ani vnitřní okolnost. Budete stále klidní a budete se cítit v dokonalé harmonii se sebou i s okolím.

www.tetakaterina.cz
Celý článek je možné dále šířit.
 

« Zpět