Vaše dotazy

Co se stane s těmi, kdo se nedostanou do 5D?

Dotaz:
Dobrý den,
Prosím Vás, těla těch, kteří převibrují do dimenze 5D zůstanou tady na Zemi?

Tedy s těmi, kteří nepřevibrovali? To bude dost práce s jejich odklízením.. A co se stane, když se někomu nepodaří převibrovat do doby, kdy to bude možné? To budou nějaké bludné duše? A když čas neexistuje, tak co je to, v čem vznikají, zanikají hvězdy, planety, stárnou celé hvězdné systémy.. V čem se Vesmír rozpíná a navíc zrychluje?
A ještě dodávám, že si myslím, že bohužel i v 5D si lidé začnou závidět, ač si budou moci splnit, co chtějí, vždycky se časem začnou předhánět. Závist, nelibost (ne-li nenávist), zloba, škodolibost.. Objeví se i tam. A pak nás to hodí zpět na začátek. Právě proto myslím, má Mayský kalendář tvar kruhu. Tohle totiž nikdy nekončí..
Mějte se hezky, a budu moc ráda, když mi nabídnete vysvětlení alespoň s těmi mrtvými těly.. Opravdu. Aspoň jeden názor, že bych měla..
Děkuju.
I.


Odpověď:
Celá ta změna není o tom, že se někdo někam přesune, nebo že odloží tělo. Tělo každého z nás se nyní přizpůsobuje novým energiím. Ale celá ta změna je především o změně našeho vnímání. Nadále zůstaneme tady, ale vnímat realitu můžeme naprosto odlišně. Částečně je to popsáno v mém Výkladu majského kalendáře.
Nikdo tedy neodejde ze svého těla, nikdo nikoho nebude muset odklízet. Dál budou spolu žít tytéž bytosti, ať už ke změně svého vnímání došly nebo ne. Jen si budou vytvářet rozdílnou realitu. Protože vše, co je okolo nás, je tvořeno našimi individuálními myšlenkami. A každý si do svého světa přitahuje to, co potřebuje prožívat. V této době nastává možnost, že lidé budou moci svou realitu ovlivňovat prakticky v tentýž okamžik, kdy se jejich myšlenka zrodí. Takže ti, kteří budou vysílat onu závist a zlobu, budou takový svět žít a realizovat. Stejně tak, jako ti, kteří mají myšlenky plné harmonie a lásky. Oba budou nadále přítomni zde v tomto světě, ale jejich realitu a tedy jejich svět budou vnímat naprosto odlišně. Co vyšlou, budou i žít.

A ohledně toho času:
Vnímání našeho času je dáno místem, kde vnímáme svou momentální přítomnost. Pokud je to zde na naší planetě, můžeme vnímat pohled do vesmíru z tohoto úhlu pohledu jako nazírání do minulosti. Tisíce světelných let trvá, než k nám dojde světlo například z výbuchu supernovy. Takže v tuto chvíli se ve vesmíru někde může dít něco velice zásadního i pro naši planetu, ale my se to dozvíme až za miliardy let. Například pohledem do Hablova teleskopu je možné nahlédnout na vesmír do okamžiku několika málo stovek let po velkém třesku! A při tom, když se na to jako astronom budete dívat, děje se vám to teď....
Čas je tedy velice relativní pojem, který se dá uplatnit jen pro naše potřeby ve velmi malé části vesmíru a pouze z našeho úhlu pohledu. Ale fakticky neexistuje.
Snad jsem vám na vaše otázky odpověděla srozumitelně.
Hezký den.
Kateřina




 

« Zpět