Energie Slunce a Luny

Původ energie Slunce a Luny

Jak jsem přišla k těmto energiím...a taky k odvaze

Do energie Slunce jsem byla zasvěcena přímou iniciací při jedné z mých meditací v roce 2005. Informace o ní mi byly postupně předávány Slunečními anděly a později i skrze spojení s Bohem Ra a díky Mistrovi Reiki Evě Pinkrové. S touto energií pracuji tedy již delší dobu a stále sbírám nové a nové zkušenosti a informace, které svým žákům na kurzu ráda předám.
Energii Luny jsem přijala počátkem roku 2009 prostřednictvím Bohyně Isis. Všechny potřebné konkrétní informace jsem obdržela channelingem, který Vám také předám při absolvování kurzu.

O tom, že bude třeba jednou tuto energii předávat dál, mi byla informace dána již dříve. Ale teprve v zimě roku 2009 přišel pokyn, že nastal ten správný čas.

Hledala jsem podobná zasvěcení na internetu, abych zjistila, jestli je tato energie již zasvěcována nebo nějak předávána. Nejblíže energii Slunce bylo „Zasvěcování paprsku centrálního slunce“. Ale bylo mi sděleno, že nejde o totéž. Na první pohled mají pro nezasvěceného pozorovatele tyto energie také mnoho společného s Ra-sheebou. Při hlubším zkoumání jsem zjistila, že opět jde o jinou energii, neboť na rozdíl od Ra-sheeby nemá tato energie přesné umístění a nebyla v takto přímé formě předávána ani v Egyptě, ani nikde jinde. Doba i bytosti žijící na Zemi k ní dozráli právě nyní.

Přiznám se, že jsem dlouho hledala v sobě odvahu dovolit si nabídnout tuhle energii ostatním. Necítím se být jakkoli povolána k něčemu, co by mělo jakkoli posilovat mé ego. Necítím potřebu jakékoli výjimečnosti. Spíše než tendenci lišit se, vnímám poslední dobou potřebu jednoty. Spíše než cokoli prezentovat na veřejnosti, mám potřebu být pouze sama se sebou. Příliš jsem ani mezi známými tuhle energii nikdy neprezentovala. Vnímala jsem ji jako dárek od svých průvodců, abych mohla pracovat především sama na sobě. V poslední době se ale velmi zesílil tlak „shora“, abych se na práci se Sluncem a Lunou opět zaměřila. A vyvrcholilo to tím, že jsem byla oslovena jedním ze svých žáků, který dostal pokyn od svých vyšších pomocníků, aby mne navštívil a přemluvil k mému prvnímu zasvěcení. Po reakci, která při zasvěcení následovala, jsem nalezla i poslední kousek odvahy. Pochybnosti se rozplynuly a předkládám tedy možnost přijetí těchto energií, prostřednictvím zasvěcení, i vám.

S pokorou a láskou.
Kateřina
 

« Zpět