Shamballa 1024

Jak probíhají kurzy Shambally

1. a 2. stupeň Shambally
se provádí obvykle najednou, tedy během jednoho zasvěcení. Kurz trvá asi 2 a půl hodiny, kde žákům předám veškeré dostupné informace o Shamballe a o tom, jak s ní pracovat a podstoupí zasvěcení do prvních dvou stupňů, při kterém je jim předáno 520 symbolů, se kterými pak bude schopen pracovat na sobě, nebo na druhých. Při zasvěcení je možné také předat specielní symboly určené pro léčení zvířat.
3. a 4. stupeň Shambally
je obvyklé absolvovat jeden po druhém, tedy ne najednou a s určitým časovým odstupem. Pouze ve výjimečných případech je dovoleno zasvěcovat je najednou.
Kurzy pro zasvěcení do vyšších stupňů trvají zhruba 1 hodinu a při zasvěcení je v každém z nich předáno 253 symbolů. Po čtvrtém stupni tedy zasvěcený bude mít k dispozici všech 1024 symbolů Shambally. Při jednotlivých zasvěceních je možné také předat specielní symboly určené pro léčení zvířat.

V jednom semináři mohu zasvětit maximálně 4 účastníky.

Pokud máte zájem o termín semináře Shambally 1024, který je již plně obsazen, zkuste svoje štěstí a zavolejte např. den před konáním semináře. Často se stává, že účastníci semináře na poslední chvíli svou přihlášku zruší, čímž se uvolní i několik míst najednou.
Kontaktní tel. číslo: 606 400 997
 

« Zpět