Shamballa 1024

Vaše postřehy a dojmy

P:
Ahoj, tak píšu dojmy ještě zčerstva.
Doufám, že tě to nebude obtěžovat ale předpokládám, že zpětnou vazbu oceníš. Mám ji sám rád.
Takže nejdříve děkuji ještě jednou za zasvěcení.

Mimochodem byl to fičák něco jako Vesmírná Odysea I. na konci. První věc, která mě vytanula na mysli, když jsi ke mně přistoupila byla slova (vítej doma).
A pak to začalo, tunel světla se symboly a čísly. Ze začátku jsem ti pomáhal ale pak jsem to raději nechal na tobě (měl jsem pocit, že bych ti mohl nějak ublížit).
Pak ještě zvláštní věc. Než jsme začali, tak jsem měl pocit, že v každém rohu místnosti někdo stojí a pozoruje nás. Myslím nás oba. Když nad tím přemýšlím, tak jsme asi oba procházeli nějakou zkouškou, to nevím. Respektive nevím jaké pocity jsi měla ty. A pak jsem cítil přítomnost nějakých malých bytostí, které se na mě přišli podívat. Myslím, že to byly bytosti z rostlin (říkám jim Maninkary to je z Kosmického hada) byly to ti kolem kterých jsem šířil energii na procházkách přírodou, je to zvláštní ale nevím to jistě, možná je to výplod mé fantazie a to ji mám teda bujnou.
Pak jsem viděl zlaté pyramidy a město kolem nich (Schamballu?) v mlze nebo mracích to nevím. Pak dvě tváře či osoby (mistr a archanděl?). A pak už jenom nesmírný klid, ticho, láska nevím co všechno dohromady ale úžasný pocit. Mám ho schovaný a dle potřeby si ho vybavím.

Proti 1+2 bych to srovnal asi jako že při prvním jsem popíjel čistou pramenitou vodu ale 3+4 je jako bych pil nejlepší absinth (min 70%) a co hrdlo ráčí.
Domů jsem dojel celkem v pohodě, teda cestu si nepamatuju a po pravdě jsem ji ani nepoznával, jako bych jel tu dálnici poprvé. Ale myslím, že na mě dohlíželi minimálně ty 4 srnky které se pásly hned vedle odstavného pruhu. V noci jsem měl bolení břicha a bylo mě špatně, tak jsem seděl na záchodě a popíjel ferneta.

Pak ještě další věc. Dřív když jsem v auře hledal Shamballu tak jsem ji cítil jako symboly, které víří nebo rotují. Teť mám pocit, že když ji hledám tak jsem uvnitř ní, teda uvnitř toho obrázku v manuálu 4. Je plastická jako koule, jednotlivé línie se proplétají v dokonalé souhře a já jsem uvnitř. Zvláštní.
Jo a další věc. Říkala jsi, že když chceme můžeme si stáhnout symboly pro zvířata. Znamená to, že mám teť 1024 symbolů pro lidi a dalších 1024 pro zvířata nebo je to všechno dohromady 1024? To mě mate (spíš moji logickou část) nicméně v mojí plastické kouli se stejně nedá nic rozeznat, je tam zkrátka všechno.

Zatím se pomalu uzemňuju a nechávám se kolébat. Ale grády to teda má, jenom sedím a tlemím se. Ještě že mě hodný pan ředitel hlídá ať neudělám nějakou kravinu.

Zatím vše na co jsem si vzpomněl,

Měj se moc hezky,
P.

Kateřina:
Ahoj Partiku,
díky za moc zajímavé postřehy. Pokud jde o ty symboly, máš prostě teď 1024 symbolů pro lidi a 1024 symbolů pro zvířata. Já to vnímám tak, že jsou prostě jiné proto, že pro zvířata by byly ty lidské příliš vibračně silné, nebo jsou prostě prostě něčím specifickým pro ně vhodnější a tak tam je ještě tenhle balíček pro ně... Ale opět to jde vše z té nejvyšší roviny.
Ten stav, kdy ti všechno připadá jiné a nové, znám. To je paráda! Tak si to užívej a ať ti to zevšední co nejpozději!
Užívej si to!
Kateřina
 

« Zpět