Shamballa 1024

Dotazy

Dotaz:
Hezký den jsem po prvním kurzu Reiki,zajímá mě Shamballa a ráda bych do ní pronikla, můžete mi poradit, někde jsem se dočetla že Shamballa může ublížit, že má spoustu cestiček a když s tím neumíš tak je zle. já myslela že to je kladná energie a nikam kam by ti to uškodilo tě nepustí? Díky.
Kateřina:
Shamballa je velice silná energie, která dokáže vše, co není v rovnováze do rovnováhy dát.
Kdo je připraven, tedy ten, kdo na sobě procuje nějakou dobu tady dole ví, že veškerý vývoj probíhá skrze změny. Ty ovšem většinou lidem nejsou příjemné. Proto někteří říkají, že Shamballa může "ublížit". Neboť to jako ublížení vnímají.
Například: Nemáme -li v rovnováze třeba momentální patrtnerský vztah nebo máme práci, za kterou podle nás nedostáváme přiměřenou odměnu, může se stát, že po zasvěcení přijdete o partnera i o práci, aby to vytvořilo prostor pro nový vyvážený vztah a pro práci, za kterou bude odměna přiměřená. Já to nevnímám jako ublížení, ale jako výhru. :wink:
Pokud ale člověk nemá v sobě v tomto směru porovnáno, co je pro něj skutečně dobré a co ne, není podle mne na Shamballu připraven. Zasvěcení do Shambally pak pro něj nemá ten patřičný účinek...protožeho to prostě nepustí tam, kde by to neustál a nebo to pro něj celé může být příliš velká pecka, kterou bude jen složitě ustávat.
Je to prostě pro ty, kteří jsou ochotni a připraveni na sobě pracovat.
Není podmínkou mít před tím zasvěcení do Reiki nebo čehokoliv, ale jakékoli zkušenosti třeba jen s meditacemi, nebo komunikací s vyššími bytostmi, jsou , myslím důležité. Protože ať se po Shambale bude dít cokoli, nemůže vám už nikdo, včetně Mistra, pomoci cokoli řešit. Budete si muset umět pro odpovědi a rady umět dojít tam nahoru sami. Protože v těchto úrovních, kde se Shamballa pohybuje, máme už tak specifické úkoly a cíle, že by jakákoli rada sdola, mohla člověka zavést na nevhodnou cestu.
Ovšem vypozorovala jsem, že Shamballa má mocnou sebeochranu a proto kdo by se na kurz dostavit neměl, protože není pravý čas, z nějakého důvodu se na kurz zkrátka nedostaví. Takže pokud dorazíte, budete tam jistě správně a jste připraveni.
 

« Zpět