Shamballa 1024

Můj postoj k Shamballe

Shamballa dokáže propojit vnímání naší existence na všech vědomých i nevědomých úrovních. Představte si, jakoby se budoucnost i minulost propojila dohromady do jednoho vědomí.

Shamballa 1024 je určena pro ty, kteří již započali práci na sobě, mají jisté zkušenosti s energií Reiki a vědomě spolupracují při vzestupu. Nebuďte tedy překvapení, že při samotném zasvěcení ani po něm už Vás Mistr "nevodí za ručičku", ale veškerá zodpovědnost je jen a pouze na Vás.

Energie Shambally je energií rovnováhy. Proto nám bylo umožněno přijímat ji pomocí zasvěcení až v této době transformace. A to pro to, že tato energie by v budoucnu, po napojení na vyšší energii, měla být na Zemi tou hlavní energií. Vše, co se nyní na Zemi děje, má na svědomí právě tato nově příchozí energie. V první řadě vše, co není v rovnováze, do rovnováhy dostává. Což nemusí vždy být pro nás příjemné. To, co není v rovnováze z našeho života odchází, aby to uvolnilo místo tomu, co v rovnováze bude.
Tato energie na Zemi přichází pro všechny i bez zasvěcování, ale může trvat ještě desítky let, než se lidé nové energii přizpůsobí. Proto je těm, kteří na sobě pracovat chtějí, umožněno zasvěcením přijmout tuto energii vědomě, cíleně a po částech tak, jak jsou schopni ji vstřebat a tím mají možnost vyvíjet se a přizpůsobit se této energii daleko rychleji, než když se to děje nevědomě. I když to po jednotlivých zasvěceních může nabrat opravdu veliký fofr a znamenat veliké změny v jejich životě. Ale lidé, kteří přijetí Shambally plně zpracují, pak mohou být velkými pomocníky pro všechny lidi na světě, které plné přijeté této energie ještě čeká.

Shamballa je vibračně velmi vysoká energie a já bych ji nedoporučovala, pokud někdo za sebou nemá minimálně dva, lépe ještě tři stupně Reiki, nebo alespoň zkušenosti s meditacemi nebo komunikací s vyššími bytostmi. Tady už to není o tom, že se nám prostě zvýší intuice a už vůbec ne o tom, že se nám život obrátí k lepšímu a bez našeho přičinění se prostě "všechno vyřeší samo". Po takovém zasvěcení se začnou dít neskutečné věci uvnitř nás a naše zvýšené vibrace silně ovlivňují i naše okolí. A často i my sami s tím máme spoustu práce. Naprosto se změní vnímání, což nemusí být zpočátku nic příjemného. Je to velice náročný proces, než se všechno jaksi "ustálí".
Já sama jsem si po zasvěcení do prvních dvou stupňů musela vzít dovolenou, abych měla čas v sobě všechno přeskládat. Normální každodenní a pracovní činnosti bych u toho prostě nezvládla. A ten čas, který jsem si pro sebe dala, vnímám jako nesmírně důležitý. Nezměnilo se nic "kolem mě" ale mé vnímání... od základů.

Dobře si tedy rozmyslete pravý čas zasvěcení do Shambally. Myslím, že je to pouze pro "připravené". Ale ti pak možná zažijí podobný pocit, jako já... konečně se vrátí k sobě domů...

V žádném případě se ale nemusíte zasvěcení do Shambally bát. Vnímám jej jako krok dál na naší cestě. Navíc jsem si všimla, že tato enegie má obrovskou "sebeochranu" a že kdo tímto zasvěcením projít nemá, zkrátka k tomu z jakéhokoliv důvodu nedojde a naopak.

U Shambally jde o přijetí té nejvyšší možné energie, kterou je nám v tuto chvíli umožněno v naší úrovni přijmout. A je jasné, že občas při tomto procesu musí být pročištěno to, co by nám na cestě vzhůru, bylo překážkou. Proto se někdy po zasvěcení dějí velké změny v našich životech, které ovšem vnímám jako nezbytné a jako posun blíže k lásce.
 

« Zpět