Novinky

Dělám změny a pozastavuji kurzy.

Vím, že nejsem zdaleka jediná, koho současná situace dovedla k přemýšlení o dosavadním životě a k přeskládávání životních hodnot. A tak jsem dospěla k tomu, že uzavírám kruh a vracím se zpátky tam, kde se cítím být nejvíc mezi svými. A v prosinci se tedy stěhuji opět přes celou republiku do Chebu, kde budu pracovat opět v mém milovaném divadle. Tam se cítím doma. Tam mám přátele.

Prozatím pozastavuji i své kurzy. Až se zabydlím a rozkoukám, uvidím zda a případně kde a jakou formou je nadále budu dělat.
Doba se rychle mění a já mám najednou pocit, že o duchovních tématech ztrácím potřebu mluvit. O to větší potřebu mám to všechno realizovat a trénovat v praxi. Prostě žít a užívat si všeho, co tato doba přináší.

Vyzkoušela jsem si v životě všechno, po čem jsem toužila. A najednou mi došlo, že není potřeba si cokoli dokazovat. Není důležité čeho v životě nebo kariéře dosáhnete, ale kolik lidí jste po té cestě rozesmáli, potěšili, udělali šťastnými. A to včetně sebe! Stačí začít se mít rád a dělat radost sám sobě. To je totiž jediný způsob, jak můžete udělat šťastné i další okolo sebe.

Držím Vám palce, ať touhle jedinečnou a fascinující dobou projdete obohaceni a těším se na nějaká případná další setkání...
Vaše Kateřina

 

« Zpět