Fórum Tety Kateřiny

Krásný sluníčkový den Vám přeje Teta Kateřina
Právě je čtv, 28 bře 2024, 14:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: čtv, 04 zář 2014, 19:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát, 14 čer 2013, 12:02
Příspěvky: 140
No vidíš. :thumbleft:

Na druhou stranu, i lékaři jsou jen lidi, a taky mají své starosti a blbý dny, jako my všichni. Na to by se asi taky nemělo zapomínat. I když samozřejmě, že na jejich práci by se to odrážet nemělo.

_________________
Dřív jsem sem chodila pod přezdívkou elena6.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: úte, 16 zář 2014, 11:30 
Offline

Registrován: úte, 16 zář 2014, 11:25
Příspěvky: 2
Odrážet by se to nemělo na ničí práci, to je ale teoretický ideální stav.

_________________
Času se nebojí jen egyptské pyramidy.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: čtv, 19 bře 2015, 14:38 
Offline

Registrován: pát, 05 zář 2014, 11:35
Příspěvky: 1
Rada by som sa zapojila aj ja- tiež som si hovorila, že ak budem myslieť pozitívne, tak nás zlo obíde, no pred vyše rokom zrazu jedna osoba- vieš, čo sa deje na tej Ukrajine? Tak som iba, že áno, ale snáď sa to nejako vyrieši- to vieš, to nie je len tak, ak sa niečo zomelie, sme v keli../rozsiahly popis nepriaznivej situácie) Stále som sa snažila myslieť pozitívne. No vtom, ako si píšem so známymi, zbadám,status, ako sa jeden smeje- "ja som to vravela, bude vojna :D" :shock: akože to čo? Tak som sa len pomodlila, znovu našla ako-taký pokoj a povedala si, že panika ma nezachráni. Pár dní na to ďalšia osoba urážala nášho prezidenta, že nás všetkých odsúdil na skazu... vzápätí ďalší ľudia, nadávajúc na NATO... predvčerom už môj partner začal tému Grécko- "čo sa tu deje, akoby toho nebolo už dosť, sme na pokraji krachu"... už akosi nemám silu nejako si to v mysli vyvracať a začínam pociťovať strach. Strach, že čo by bolo, keby... Večer, keď som sedela na záhrade, pozerala sa na nádherné hviezdy, znovu ma to obkľúčilo- čo budem robiť, ak sa to stane? Všetky dôsledky, ktorým by sme sa nevyhli (ostanem sama, s dieťaťom, bez peňazí, prídeme o dom, budeme hladovať, čo keby ujdeme preč? Ale kam?)... tak som sa modlila... Moje motlitby boli zatiaľ vždy vypočuté, nemám dôvod sa báť, hovorí mi vnútorný hlas... Musím len odolávať okoliu, čo je veľmi ťažké, ba niekedy takmer nemožné. :angel4: Vnútorný hlas mi stále hovorí, že budeme v poriadku, v čom ma posilnil včerajší zážitok- v ten večer mi povedal ešte jednu informáciu- cúvaj!... :wink: tak som pomaly kráčala domov, neobzerala sa, až kým som nestála pri dverách. Vtedy som na záhrade začula krochkať diviaka. Bol to pre mňa úžasný zážitok a dôkaz, že moje motlitby sú vypočuté :yahoo:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: ned, 22 bře 2015, 8:30 
Offline

Registrován: stř, 18 úno 2009, 15:22
Příspěvky: 245
Leni, je to jinak.Už jsem to tu psal. Kvantový fyyzici již před desítkami let dokázali, že každý elektron nám splní naše přání, očekávání. A jedno z nejsilnějších přání...je strach. Tak silnou emoci dokáže překonat jen láska. Bohužel tak silnou lásku jještě stále většina lidí neumí pocítit a vysílat. Lásku bez omezení, předsudku a nároků. Ještě neumíte milovat obět a agresora stejně. Ale bát se umíte ttak dobře, že to ve vás vyvolá i nenávist. Jeden příklad za všechny o zhmotnování. Dneska asi nikdo už nepochybuje, že toho, čeho se bojím dostávám nejvíce. Protože na to myslím nejvíce a přitahuji si to. Konkrétně moje babička i maminka umřeli na rakovinu prsu a já až dospěju si začnu pravidelně promačkávat prsa.Uvěřím tomu, že mám pomalu jistotu, že i já...Emata na fotografiích dokázal, že jen obyčejné přání vyčistilo nebo zničilo vodu, zhmotnění přání ve veodě. Woodo na tom je zzaložené a věřte mi, funguje. Není to kouzlo, je to jen přání a strach těch lidí. Mne se strach už netýká, mám duvěru. Když bych měl zažít válku v tomto životě, tak ji zažiju. Jestli mám zažít nálet, tak ho zažiju, a jestli mám při bombardování přežít, tak přežiju. Ale jediný, kdo to může změnit je muj strach. Když přestanu důvěřovat a budu mít stracch, že mne při bombardování bomba zabije, co myslíte že my mé vyšší já dá..splní nebo oplatí mi mou důvěru a nebo mi ssplní muj strach. Vše co vysíláme se nám vrací. Vyslali jsme k elektronu přání a vědci dokázali, že on nám to přání splní. Mám-li tiskem přiživovaný strach, elektron ty bomby se navede nna mne.Je to přitažené na vlasy, ale kdo z vás uvažuje reálně o tom, když jeden den zažiju strach, tak mám 97% jistotu, že tu sylnou emoci moje podvědomí zpracuje a bede několik dnu či nocí ji zpracovávat.Ty naše děsivé sny..jenom jeden strach. malý, jenže je to ta nejsilnější emoce, bohužel, protože ještě neumíte stejně silně projevit lásku, důvěru, bohužel. jestli nesouhlasíte, jste pokrytci. Vás se to netýká, vy fungujete jinak. Jste pokritci, u dětí víme, že když prožijí hruzu, strach, tak i několik nocí ze spaní tu hruzu zažívají znovu. A když dospějí, už reagují jinak. Ještě stále si myslíte, že vás se to netýká. V médiich i tady na tetě kateřině moc dobře ví, proč šíří strach..


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: ned, 22 bře 2015, 8:59 
Offline

Registrován: stř, 18 úno 2009, 15:22
Příspěvky: 245
Dříve babky porodnice, porodní báby, věděli, že nesmi strašit maminku. Maminka musí být v klidu, nesmí se rozrušovat, protože to zanechává na dítětí následky. Paní doktorka, studovaná, všeho znalá, vás poděsí několikrát za těhotenství, co kdyby dítě mělo genetickou vadu, jestli nemá (já nevím třeba větry) a vy i když vyšetření odmítnete, máte důvěru a nebo vám v hlavě zustane červík a občas se ozve, co kdyby...Já sám jsem na sobě zažil vzpomínku a děsivé halucinace při každých vyšších teplotách z jediného strachu mé maminky, která mi mou vzpomínku po 30 letech potvrdila. Z jednoho strachu o své dítě jsem měl zhoršující se fobii 30 let, než jssem se jí zbavil To není výmysl, nebo něco, ale FAKT. Myslíte si, že paní doktorka neví co věděla poroddní bába. Ale jděte, dělá to záměrně, moc dobře ví, co to je obchod se strachem. Na školeních, která musí absolvovat, na školeních o ruzných vakcinacích a vyšetřeních je neučí, neseznamují s tím, jak co funguje, oni je tam školí, jak obchodovat se strachem. Jak přesvědčit rodiče, aby své dítě nebo nastávající maminku přesvědčili, že..musí, protože by nastalo to či ono...určitě při tom nemažou med kolem huby. I paní strunecká to píše ve svém volně šiřitelné zprávě o připravované novelizaci o očkování. Je to úmysl a vy ještě nemáte tu duvěru oddolávat... Důvěru ve všemocné síly přirody. Že třeba i postižené dítě má právo na život, ale co je důležitější, má tu svuj úkol, má to vše smysl. Lenka určitě zareaguje, že je lepší, když doktoři my řeknou, že dítě bude postižené, že má třeba jen 10 % možnost postižení ale že už i tak je to vysoké riziko, raději jděte na potrat. Lenka je bude obhajovat a má pravdu, takový rodič si své dítě nezaslouží, takový, co nemá důvěru. Moje neteř, možná i s mojí..na třech ruzných vyšetřeních ji řekli, že nikdy nebude mít dítě, ale už dopředu ji řekli, že kdyby se o to pokusila, tak to dítě se bud narodí mrtvé a nebo silně, podtrhuji silně postižené. Kolikrát slyšela během těhotenství, že by měla, musí, nesmí riskovat a musí dát dítě pryč...Kolikrát my volala, a já ji uklidnil a dodal důvěru v JEJÍM ROZHODNUTÍ HO MÍT..dneska ji jsou už pomalu tři roky, je svéhlavá, čilá, bystrá, a na místě ji neudržíš...Jděte mi k šípku s lékařem, který neuklidnuje ale straší...Než takového tak raději žádného...Je to ale vaše volba. Ona si zvolila i přez lékařských 100% co ji neustále od počátku slibovali. Oni ji ani neali dnaději, a vidíte...jen vy ovlivnujete své elektrony, bud láskou či strachem..


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: úte, 24 bře 2015, 9:13 
Offline

Registrován: čtv, 08 zář 2011, 11:51
Příspěvky: 72
Jožko a dočetl ses´i o tom, že se paní Strunecké naboural někdo do emailu, aby nemohla nadále šířit ebook? Docela zajímavé, a je vidět, že strach je opravdu všudepřítomný, ale není špatné se dozvědět, že se bojí i ti, kterých se to týká - politici, farmaceutické firmy...pro mne jasné, že se to tu hýbe velkou rychlostí jinam, nebo mně to tak každý den připadá :skippy:

kopi


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: úte, 24 bře 2015, 18:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát, 14 čer 2013, 12:02
Příspěvky: 140
Šamane, vsadím se, že kdyby, nedej Bože, se Tvé neteři narodilo dítě s nějakým omezením, tak Tvá neteř bude první, kdo na lékaře bude řvát, že je to jejich vina a že ji nedostatečně informovali. Jak věci skutečně na beton budou, neví dopředu nikdo. Všichni pracujeme s pravděpodobností a na základě podobnosti. A to, jak se pacient rozhodne je hlavně jeho věc a jeho zodpovědnost.

A co spousta případů, kdy lékaři zachránili život? Co spousta malých dětí, které by se nikdy nemohli bez lékařů narodit (předčasně narozené)? Co ta spousta dobrých skutků, které lékaři vykonávají? To jsou všichni stejní?
Je jedno jestli zbrojíš proti černým nebo bílým nebo Židům nebo policajtům nebo lékařům, je to pořád jedno a to samé. :wink: Odsuzuješ všechny, kteří do určité skupiny patří.

_________________
Dřív jsem sem chodila pod přezdívkou elena6.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: stř, 25 bře 2015, 13:40 
Offline

Registrován: pon, 01 bře 2010, 16:06
Příspěvky: 22
Kopi, vůbec se nedivím útoku na dr. Struneckou. Sleduji ji už dlouho v Meduňce a mám i oba její díly Doba Jedová I. a II. Musí ležet v žaludku spoustě firem, zvláště farmaceutickým a spoustě lékařů, kteří s nimi spolupracují. I můj lékař mi začal nabízet jednu jedovatinu, která dokonce byla takto označena nedávno v médiích. Když jsem odmítla, byla jsem najednou vzduch.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: stř, 25 bře 2015, 20:05 
Offline

Registrován: čtv, 08 zář 2011, 11:51
Příspěvky: 72
Zdenko, já nad tím přemýšlím co a jak... je navíc "vtipné", že jsem zrovna v situaci, kdy mám možnost zorganizovat přednášku o očkování a o novele a chystaných represích, no a teď je vyhlášená stopka ji přes email oslovovat a mne se líbí právě ona už dlouho, je to docela mazec, kamarád mi na to řekl, že chce být zajímavá... mně na tom přijde zajímavé jak lidi nechtějí nic vidět a řešit, ale ať si každý přijde sám na co má přijít, ale jsem ráda, že se v této a nejen v této oblasti začíná ozývat jak veřejnost tak i lékaři, kteří cítí, že není vše úplně v pořádku.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Válka?
PříspěvekNapsal: čtv, 26 bře 2015, 17:43 
Offline

Registrován: pon, 01 bře 2010, 16:06
Příspěvky: 22
No, jak je vidět farmaceutická loby už je tady v plné síle. Před léty se začala praktikovat alternativní medicína, a docela se ty bariéry začaly uvolňovat, a ejhle, je vše jinak. Ono spousta lidí nechtěla už být ovce a začala taky přemýšlet, a to se mocným nelíbí,přišli by o velké peníze,tak se najednou znovu vše šněruje, politici už jsou jak je vidět, též ve vleku. Ale ti, kdo vědí, už zpátky nepůjdou :wink:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz