Fórum Tety Kateřiny

Krásný sluníčkový den Vám přeje Teta Kateřina
Právě je čtv, 28 bře 2024, 17:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: stř, 09 dub 2014, 7:23 
Offline

Registrován: čtv, 08 říj 2009, 14:50
Příspěvky: 26
Přeji klidný středeční den všem...
Po mnoha otázkách,které se snažím zpracovat,mne to opět "zahnalo" na fórum...je to tu jiné,ale i to je vlastně dobře...chci se s Vámi podělit o pár věcí...
Vždy jsem hledala odpovědi na otázky-u druhých a u sebe méně,přesto to vnímám jako cestu učení.Občas mne život dokopl do situace,která mne překvapila,ochromila,svázala...ať to bylo úmrtí třech nejbližších lidí,otrávení psa,pomoc bezdomovci....hledala jsem nejdřív radu od druhých,protože mne vždy ta událost paralyzovala...vidím to i tady....pak vše udělalo BUCH a já se začala stavět na vlastní nohy...zhruba pár měsíců.....a teď se "nic" neděje,vše plyne(samozřejmě že zrychleně :skippy: )...připadala jsem si tak konečně dospěle,na vlastních nohách...hmm,jako když došlo na některá slova Vás z fóra....a ejhle....bez hledání jsem potkala jednu úžasnou duši-šamanku(nebudu konkrétní,aby to nebyla reklama,ale nejraději bych se o ní rozepsala-to mi věřte!)...starší dáma,neuvěřitelné vyzáže :tongue: ,obklopená pětikilovými kočkami,milá,usměvavá,ochotná pomáhat,vyslechnout,nikdy nikoho neodmítla-poradí,POMŮŽE !!!! nepracuje na sobě(to již zvládla)ale suprově pomáhá druhým v jejich problémech....píši si s ní...čtu příběhy lidí,kterým pomohla...a je mi SKVĚLE...z pocitu,že když je člověk ve srač....(pardon)že někdo takový J E :headbang: ...tak jak to má být??????


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: stř, 09 dub 2014, 8:21 
Offline

Registrován: čtv, 13 bře 2014, 22:08
Příspěvky: 1
ahoj EVAŠ,

můžeš mi prosím něco bližšího o té "šamanské dámě" napsat na SZ nebo mail.....topím se ve všem až nad hlavu....
moc děkuji....


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: stř, 09 dub 2014, 9:40 
Offline

Registrován: čtv, 08 říj 2009, 14:50
Příspěvky: 26
Bobi-napiš mi na: safrankova7@atlas.cz :lol:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: pát, 11 dub 2014, 7:34 
Offline

Registrován: stř, 18 úno 2009, 15:22
Příspěvky: 245
At jdeš dopředu nebo dozadu, vše je cesta. Rovná přímá ...znáš to, vede do pekla hi hi hi (na peklo nevěřím). Kdo zná co se máš naučit, hledat pomoc a pravdu u jiných ? Když potřebuješ, najdeš si mistra. Sama jsi si odpověděla... Jsem štastný s tebou...


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: pát, 11 dub 2014, 7:51 
Offline

Registrován: čtv, 08 říj 2009, 14:50
Příspěvky: 26
šamane děkuji....víš,připadám si jako malá holka,která si občas ve škole napsala tahák....ale vždyť i psaní taháku je učení,že????...a přitom jsem měla pěkné známky...ale taky dvojku z chování...teď je to stejné...snad rostu...i vedle lidí,co pomohou...sakriš :upside:


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: pát, 11 dub 2014, 23:05 
Offline

Registrován: čtv, 11 srp 2011, 18:03
Příspěvky: 353
Evaš, tobě to doopravdy dělá starost? Copak není jasné, že rosteš ne doslovně tím, na co jsi přišla ani ne tím, co ses naučila od jiných, ale prostě jen tím, co jsi sama v sobě vnitřně přijala? A je jedno, kde se to, co v sobě přijmeš bere, jestli si dáš práci něco sama vymýšlet, anebo si naopak dáváš práci s tím, naslouchat jiným a přijímat něco z toho, co ti říkají.
To důležitý, to čím rosteš, jsou věci, které v sobě ty sama přijmeš. Jakékoli skutečné učení je stejně cenné, ať už to navenek vypadá jakkoli, protože to, co v tobě žije a působí, je jen to, co sama vnitřně aktivně přijmeš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: sob, 12 dub 2014, 14:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát, 14 čer 2013, 12:02
Příspěvky: 140
Ahoj Evi,

mě by docela zajímalo kdo je ta paní. Ze svojí zkušenosti jsem ještě nikdy nepotkala člověka, který by neměl žádné problémy, měl tzv. "hotovo" a byl povznesený, spravedlivý a čestný. Vždycky něco dříve či později vyplave na povrch a ukáže se, že věci, nejsou, jak se zdály být. Lidé hodně klamou, vypadají úžasně ukazují svoje dobré stránky a říkají, že je to všechno. Ale časem se projeví i jejich negativní stránky. Ono ani nejde o to, že je mají, ale o to, že nesdělují pravdu.
U všech duchovních terapeutů, šamanů, poradců se pokaždé ukázalo něco, co bylo v rozporu s tím, co říkali. Hlavně v chování. Je jednoduché poznat, co je takový člověk zač, stačí jen slušně vyjádřit nesouhlas s něčím a nebo nedej Bože, na něco upozornit. Nezvládají přijmout, že se mohli mílit, že něco mohli udělat špatně a ani je nazajímá zjištění, jak to je opravdu, chtějí jen potvrzovat svou pravdu.
Mě by fakt zajímal člověk, který je opravdový a nekecá. Ale už mě nebaví lidé, co žijí v představě svého vlastního duchovního kultu a matou tím ostatní. Mně by stačilo říct narovinu, tohle a tohle vím a o tomhle nemám páru. Tohle nedovedu vysvětlit, tuhle informaci mám od toho a toho. Tohle je jen můj pocit, tohle je informace, kterou jsem dostal. Ne mlžit. Mlžení vytváří mylné představy druhých lidí, kteří do problematiky nevidí.

Já jsem včera podstoupila povídání s jednou uznávanou ženou v oblasti ezoteriky. Co jsem potřebovala? Vědět, co mám dělat, kudy jít, abych našla dobrou práci, to, proč tu jsem. Nedozvěděla jsem se to. Snažila se mě namotivovat vztahem s mužem za pár měsíců, což mě vůbec nezajímá, protože potřebuju práci. Asi skoro každá žena by zajásala, ale mě to spíš rozesmutnilo.
Podle astrologie už mám být takové 2-3 roky spokojená a mít i dobrou práci. Což se nědělo ani neděje. Kdykoliv si nechám vyložit karty, nebo si je vytáhnu sama, vždycky jsou tam hezké a pozitivní věci, jenže nic z toho se neděje. Za pár měsíců se má zase všechno v dobré obrátit a mě je už teď jasné, že to tak stejně nebude. Nic se neudělá samo a pochybuju, že mi něco spadne jen tak z nebe. Věci, které by se mi údajně měly dít, se nedějí. Náhody, které se mi zase naopak dějí, jsou jen čirými náhodami bez většího smyslu, nemají žádný důvod, jen se stanou. Co vyšlu, se mi nevrací. Atd. Zažila jsem už různá období, i období, kdy jsem snad i tomuhle všemu věřila, a přesto se nic nestalo, nic jsem si nepřitáhla, nic nepřišlo, jen jsem si ty stejný věci, co se dějí pořád a stále, vysvětlovala jinak. Jenže ono je jedno, jak se na to, co se děje, dívám, pořád je to stejné jako před 10, 20 lety. Můžu tomu dávat významy jaké chci, přisuzovat důležitost, abych se cítila líp, hledat vysvětlení u ezoteriků, abych obelhala sama sebe, ale jediné, co je pravda je, že vše pořád stejné a mně se to nelíbí.

Ale zajímalo by mě, jak se ta paní jmenuje. A zarazily mě ty pětikilové kočky. Buď jsou to ty velký kočky (myslím, že se jim říká mayské?) a nebo jsou zbytečně přecpávané.

_________________
Dřív jsem sem chodila pod přezdívkou elena6.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: sob, 12 dub 2014, 19:00 
Offline

Registrován: čtv, 08 říj 2009, 14:50
Příspěvky: 26
Leničko,
nevracelo se mi dřív nic,co jsem vyslala,jedna esoterička vyvrátila to co řekla druhá,po návratu z terapií mi bylo dobře pár dní a pak hups-stejná forma "hnusu"...chápu Tvá slova....
Ta paní je obyčejná...nemá obrovskou popularitu...např.vydala 2zvláštní knížky,které pokřtil starosta města,kde žije...na ulici se zdraví s lidmi (město je velké),např.zítra jde na pouť a bude u babičky smažit řízky...obyčejná i neobyčejná...obrovsky mne zaujala...bylo mi "nedobře" -napsala jsem ji-lehce,krátce.a řekla si-možná do týdne odpoví...ráno jsem měla v e-mailu zprávu,paní na dálku čistila v meditaci a okolo 2hodin ráno meditaci popsala a odeslala (!!!)...prakticky až na moji druhou urgenci uvedla finanční stránku za svou práci...po urgenci !!! a napíši to : 200Kč a ještě se omluvila...asi jsem z ní hodně unešená,tak píši stylem "halabala",nechci také si také stěžovat na práci druhých,ale mě je fajn...i z toho,že jsou i takové "čarodějky"....jsem jinde...chjo-KONEČNĚ...nebudím se strachem,že vedle mne není manžel...že nezvládnu stavbu...pubertu u mladšího syna...finance...jsem zdravá(zmizeli migrény-ty omdlévající..brrr) občas jsem naštvaná,nebo smutná,ale není to to OBROVSKÉ nahoru/dolů...bezdomovec má práci a naději..."otrávený"pes ve 14,5letech chodí (sice divně,ale chodí) se mnou po zahradě a ty její kočky? nejsou tlusté,jsou obrovské (neznám plemena koček,ale optám se,chodí s ní po městě na vodítku,kocour je prý za odměnu-nalezenec u popelnic v Třebíči) a hups,je to venku...


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: sob, 12 dub 2014, 20:25 
Offline

Registrován: stř, 18 úno 2009, 15:22
Příspěvky: 245
Psal jsem to tu. Jsme z 97% (podle posledních vízkumů dříve uváděný 95% neplatí )řízeny podvědomím a jen ze 3% děláme věci vědomně. Samozřejmně jsou tu většínou programy na řízení srdce, střev a vyprázdnování, ale jsou tu naše programy, které řídí naše chování, jednání, reakce. A hlavně co vysíláme do vesmíru doopravdy. Já můžu vysílat, že jsem každý den zdravější a zdravjější, ale co vysílá mé podvědomí. Když každý den se cítím huře a hůře. Lenko, dělá se to tak, že napíšeš vše co umíš, vařit, uklízet, šít, zámečničinu..a pak si představíš, jak třeba neseš v lokále někomu své jídlo, jak mu chutná, a hlavně jak si za to od něj bereš peníze. Je jedno zda jsi vyučená kuchařka. Dneska se na to nekouká, jak kdo. Já dělal řezníka na krámě, boural pulky prasat a hovězí, sekal kotlety na řízky...a jsem zámečník, udržbář..a možná trochu praštěný. Dělal jsem střihače látek, a nejsem krejčí... dělám léčitele a nejsem lékař, vykládám karty a nejsem cikánka. Je nás dnes už hodně, kdo se snaží žít prostě a opravdově. Nekoukáme na to co kdo řekne, ale na svuj dobrý pocit a své svědomí. Jenže to vysíláme kolem sebe a lidé, kteří to nechtějí vidět, nechtějí o tom ani slyšet..psal jsem z 97% natuty se nikdy nedozví, že jejich podvědomí za ně rozhodlo a minuli mne. Dokud hledáš jen aby jsi se utvrdila. že nejsou dokonalý, budeš potkávat mistry, kteří mají velké ego s tím související vlastnosti. Až sebe sama přijmeš, pokorně v klidu se začneš ...pak i tvé podvědomí změní program za jiný. Ale nejdříve ten program musíš najít, zpracovat, a teprve pak vyměnit. jinak stále budeš mít to co máš. Víš stará moudrost ze školení manažeru...když děláš to co děláš, co budeš mít za 5 let. To co máš dnes. Musíš něco změnit. To není ezoterická poučka, ale tvrdá realita amerického bisnisu. Možná a moc bych ti to přál, a možná už jsi stejně jako já, štastná a spokojená. daří se mi vidět ve všem dílo boží.Někdo si natluče kolínko, polituji ho, ale vidím v tu chvíli spíše cítím, že to byl jeho osud, že si splnil svoje přání, že..že..tak trochu vidím za tím program metrix a tvurce programu nazývám buh..a je to hřejivý pocit, stejný jako když jsem četl řádky evaš, tvoje lenko, nebo třeba při řeči obami, který lhal všem i mne a mne to hřálo.. Nechci aby vše co řeknu bylo to co udělám, co udělám rozhodnu teprve v té chvíli, co to budu dělt, ale už nebudu myyslet na to co jsem řek. Je mi to jedno. Kdybych byl dokonalý co bych tu na zemi dělal. byla by se mnou nuda. A já se tak rád směji, zrovna dnes s Evičkou, snad 10 x a to jsme se upřímně nasmály..Víš co mi moc pomáhá, když jdu něco dělat, požádám své vyšší já, aby meje ego zmenšilo na pět a méně %.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: "pomocnice"
PříspěvekNapsal: pon, 14 dub 2014, 21:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát, 14 čer 2013, 12:02
Příspěvky: 140
Děkuju, Evi.

Moc Ti přeju, aby Tě ta paní nezklamala. A jsem ráda, že se cítíš dobře. Zasloužíš si to. Zvládla jsi toho v životě už hodně moc.

200 korun asi není ještě tak vysoká cena (ne že by to bylo mále peněz, ale myslím to v porovnání s podobnými službami). Stejně ale asi to nejdůležitější je, že impuls, že za to chceš té paní něco dát, vzešel od Tebe. Je to úplně o něčem jiném než když jdeš k někomu a víš, že zaplatíš x-stovek, ať to proběhne jakkoliv a nikoho nezajímá, jak na tom jsi. Víš, přemýšlela jsem, plno lidí v práci dostane 60 - 80 Kč za hodinu. Kolik hodin musí pracovat, aby zaplatili jednu hodinu u nějakého poradce? Někdy třeba i dva dny aby si zaplatili hodinu. A ty lidi tam nejdou, protože neví roupama, co by dělali, nebo pro zábavu. Je to smutný. Vytrácí se lidský aspekt.
V podstatě jsem jen zboží, za které budou peníze, nevím si rady a tím vydělávám poradcům peníze.

Ty velký kočky jsem popletla. Nejsou to mayské (už jsem totálně zblblá), ale mainské mývalí.

_________________
Dřív jsem sem chodila pod přezdívkou elena6.


Nahoru
 Profil E-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz