Vaše dotazy

Svobodná vůle

Tazatel:
potřeboval bych pro svou přitelkyni regresni terapii na dalku mužete mi někoho poradit a mužeme se dohodnout ?
Kateřina:
Dobrý den.
Neznám bohužel nikoho, kdo by tohle dělal spolehlivě na dálku. Pokud mi napíšete o jaký problém jde, mohu se na to podívat, ale mám tu zkušenost, že u dospělých lidí to příliš na dálku nemá smysl dělat. Protože si svým rozumem opět své bloky přitahují.Potřebují opravdu osobní kontakt, aby správně pochopili sami souvislosti.
Přeji hezký den.
Kateřina

Tazatel:
dobry den děkui že jste mě přijala a podivate se na mě jde o to že potřebuji pro svoji přitelkyni regresni terapii jde totiž o to že jsem s polu par krat byly a ona se pakvratila ke svemu přitely ale ted od něj odešla a ja vim že je to moje šance když ji tolik miluji proto potřebuju aby si to jaksi uvedomila na vedome urovni nebo aby to aspon vedela a měla mě taky rada a chtěla semnou byt vim že to zni jako manipulace ale opravdu to chci delat tak ja se to ma delat myslim že to neni nemožne co vy na to ? mužu vam poslat jeji datum narozeni ?

Kateřina:
Dobrý den,
v tomhle vám bohužel pomoci nemohu. Nemohu působit jakkoli na člověka proti jeho vlastní vůli. Vždy je třeba respektovat zachování svobodné vůle každé bytosti. Bez vědomí Vaší přítelkyně tedy opravdu působit nebudu.
Víte ono je to tak, že i když si myslíme v nějaké situaci, že přesně víme, co je pro nás teď nejlepší, nemusí to tak být. Neznáme celý příběh a tak nemůžeme vědět, jestli se tak neděje pro to, že na nás někde čeká něco jiného a lepšího.
Všechno, co se nám děje se děje z nějakého dobrého důvodu, abychom si sami něco uvědomili nebo něco pochopili. Měl byste se zaměřit spíš sám na sebe, než na ni. Nalézt důvod, proč jste v této situaci a hledat důvod u sebe, ne u ní. Všechno, co se nám děje, je lekce pro nás samotné. Pokud skutečně někoho milujeme, můžeme ho milovat i když žije jinde a s někým jiným. Pokud ale jde o potřebu mít ho za každou cenu pro sebe, jde o závislost na někom druhém nebo na něčem, co nám dává. Ne o lásku. Nechte své přítelkyni svobodnou vůli se rozhodnout, co ona chce dělat a vy hledejte sám v sobě důvod, proč na ní tolik lpíte. Je třeba naučit se být šťastný a naplněný především sám v sobě a se sebou.
Držím vám palce!

Tazatel:
tak proč se na ni neskusite připojit a jesli vam to povoli tak to pujde a jesli nepovoli tak to nepujde spousta lidi co znam to tak dela a ja vim o co jde takže ten psychologicky rozbor si nechtr bez uražky ja přibeh znam

Kateřina:
Je mi líto, ale neřeším, jak to dělají ostatní lidé. Já respektuji svobodnou vůli každého člověka. A to znamená, že o tom, že na něj působím, musí předem vědět.
Kateřina









 

« Zpět