Alternativní techniky

Karty

Co očekávat od návštěvy kartářky?
Návštěva kartářky bývá pro většinu lidí velmi tajemnou událostí.
S takovou věcí se svěří většinou jen nejlepšímu příteli, jinak se s tím příliš nechlubí.
Většinou si lidé představují kartářku jako velmi tajuplnou bytost, která musí vědět víc, než kdokoli jiný. Přicházejí proto s trochou obav, nervozitou a s pevným přesvědčením: "Nebudu schválně předem o sobě nic prozrazovat, jestli je to opravdová vědma, pozná to sama. Jestli ne, poznám, že je to podvodnice a nebudu jí věřit ani slovo. A pokud se trefí, nechám si od ní vyložit, co mě čeká. Ať mám jednou pro vždy jasno."

Takoví lidé potom přijdou ke kartářce, s lehkým úsměvem se posadí proti ní, zarytě mlčí a myslí si: "No, tak mi předveď, co umíš." Každá kartářka zná takovéto zákazníky jako své boty. Není nejmenší problém takovému člověku vyložit karty a dokázat mu tak, že to skutečně funguje. Ale ujišťuji vás, že to pro ni není nic příjemného. V první řadě tak tento člověk okrádá o čas sebe i kartářku. V časovém úseku určeném pro výklad by se mohl dozvědět spoustu pro sebe důležitých věcí. On ho však ztrácí tím, že chce kartářce dokázat, že je neschopná a celé karty jsou nesmysl. Proč tam tedy chodí? Navíc se často stává, že s takovým člověkem, který se od začátku staví k výkladu negativně, karty zkrátka odmítnou komunikovat. Zkrátka neukážou nic, nebo naprosto nesouvislé informace. Tento člověk pak odchází s pocitem, že je to celé opravdu nesmysl a že kartářka vydělává pouze na hlouposti druhých. Ve skutečnosti však takoví lidé jen ošidili sami sebe.

Dalším omylem je, chtít po kartářce vyložit budoucnost na celý život a myslet si, že osud je neměnný. "Co mi kartářka řekne, tak to bude a nic s tím už nenadělám." Tak to ale není. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že karty ukáží budoucnost, která by následovala, pokud zůstanete takoví, jací jste v okamžiku výkladu. Karty tedy ukazují pouze momentální předpoklad vaší budoucnosti. Váš osud je ale ve vašich rukou. Můžete se změnit z jakéhokoli důvodu. A tím změnit i svou budoucnost. Pokud třeba druhý den po výkladu zažijete něco, co způsobí vaši vnitřní změnu, výklad budoucnosti může vypadat další den úplně jinak.

Co tedy očekávat od výkladu karet?
Návštěva kartářky je ideální v případě, že stojíte před nějakým rozhodnutím, nebo jste ve složité životní situaci a sami nevíte, jak dál. Karty vám mohou pomoci vaši situaci objasnit. Mohou vám ukázat, jak by to vypadalo, kdybyste se rozhodli pro tu kterou možnost. Ve vašem životě je jistě několik osudových okamžiků, kterým se vyhnout nemůžete, protože jsou dané. Ale na vás samotných záleží, jak tyto situace dopadnou. Všechno lze ovlivnit. Může se stát, že má pro vás osud nachystanou například těžkou dopravní nehodu. Máte ale šanci svým životem ovlivnit, jak to dopadne. Pokud nebudete žít v souladu s přírodními zákony a nevyřešíte správně situace, zkoušky a úkoly, které před vás život postaví, pravděpodobně tuto nehodu nepřežijete a budete totéž muset vyřešit správně v dalším životě. Nebo budete těžce zraněni, abyste něco důležitého pochopili. Pokud ale v životních zkouškách obstojíte a budete na sobě duchovně pracovat, nehoda vás zřejmě také potká, ale vyváznete z ní daleko lépe. Vše má ve vašem životě svůj důvod. Proto i karetní výklad vaší budoucnosti se bude pravděpodobně časem měnit tak, jak se měníte vy sami. Pokud tedy plánujete návštěvu u kartářky, ujasněte si, proč tam vlastně jdete. Buďte otevření a vstřícní. Jen tak se můžete o sobě dozvědět to, co potřebujete, a co vám může v mnohém pomoci. A nezapomínejte, že kartářka je docela obyčejný člověk, který má jen talent na něco jiného, než vy. A také nečekejte nemožné. I úspěšné kartářce její výklad vychází pravdivě v průměru na 80%.
 

« Zpět