Vaše dotazy

Co mám dělat až budu tady a teď?

Dotaz:
Chtělbych se zeptat, když se naučím být v přítomném okamžiku tak můžu navštívit 5D i nyní?
Rád bych se to naučil a pomohl tak ostatním jak píšete ve svém článku, ale nedokážu si tak úplně představit, co mám dělat až budu tady a ted, jak přesunout vědomí do 5D? Pak jsem ještě tak úplně nepochopil jak to bude s lidmi, kteří se přesunou. Budou zároven tady, ale i úplně jinde? Myslel jsem, že se úplně přesunou a do tohodle světa se už nevrátí, nebo nemusí vracet :) tak to moc nechápu. A pak pokud bude vše jen projekce vědomí, jak poznám pravé bytosti a celkově pravdu?

Odpověd T.K.:
Jakmile budeš skutečně natrvalo v přítomném okamžiku, budeš i v 5D. A vše se bude dít jak má. Vědomí tam již přesunuto bude. Dokud o tom přemýšlíš hlavou co budeš dělat až tam budeš, rozhodně nejsi v přítomnosti. Pak totiž všechny tyhle otázky zmizí. Proto se dá jen dost těžko vysvětlit, na co se ptáš. Popírá se tím sama podstata toho vnímání.
Je třeba pochopit, že se nezmění nic ve vnějším světě. Změní se tvé vnímání a tím se změní pro tebe i onen svět. Nikdo tedy nebude jinde nebo nikam přesunutý. Jen budem vnímat o rozměr víc.
Pro lepší pochopení si pusť tenhle filmík:
http://www.tetakaterina.cz/281-dokumenty-o-transformaci/
A pročti si ještě toto:http://www.tetakaterina.cz/280-rozmer-1d5d/

No a pokud jde o tu projekci vědomí....jsi opravdu přesvědčen, že to, co vnímáš nyní je pravda a ne "jen" projekce vědomí?
My sami jsme součástí jednoho celku. Tedy jednoho všeobsahujícího vědomí. A právě jen to, že se vnímáme vyděleni z onoho celku nám skutečnou pravdu zkresluje. Transformace našeho vědomí - tedy jeho rozšíření do vnímání 5 D naopak způsobí, že se k oné pravdě zase o něco blíže přiblížíme.
 

« Zpět